Vijesti
Utorak, 22.07.2014.
alt
Održana 68. sjednica Senata
Danas je održana višesatna, 68. redovita sjednica Senata, posljednja pred ljetnu stanku. Na sjednici su potvrđeni novi članovi Senata: prof. dr. sc. Dora Smolčić Jurdana, nova dekanica Fakulteta za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu Opatija, te predstavnici studenata: novoizabrani predsjednik Studentskog zbora Sveučilišta Aleksandar Šušnjar, predstavnik studenata poslijediplomskih studija Danko Žitinić te Slobodan Šolaja s Pravnog i Igor Salopek s Medicinskog fakulteta.
Saznaj više
 
Četvrtak, 17.07.2014.
alt
Potpore ljetnim školama
Sveučilište u Rijeci objavljuje konačnu listu iznosa, koji se dodjeljuju kao potpora poboljšanju pristupa ljetnim školama koje se izvode na Sveučilištu u Rijeci u 2013. / 2014. akad. god., a koje organiziraju sastavnice Sveučilišta. To su: Ljetna škola ljudskih prava u Novom Vinodolskom (PRAVRI), Translatologie von gestern, heute und morgen (FFRI), Public Health and Pathophysiology (SOBRI), Ljetna škola CAD modeliranja (RITEH) i 2. Riječka ljetna škola reanimatologije (MEDRI).
Saznaj više
 
Četvrtak, 17.07.2014.
alt
Obavijest o uplati stipendija
Poštovane studentice i studenti! Centar za studije Sveučilišta u Rijeci obavještava studentice i studente, dobitnice i dobitnike stipendija iz Programskih ugovora da je 16. srpnja 2014. izvršena uplata 49 stipendija za 2013. / 2014. akademsku godinu (stipendije za diplomske studije, podzastupljene i strance) u jednokratnom iznosu od 10.000,00 kuna te su refundirane 3 participacije (za STEM/IT), prema ranije objavljenim rezultatima natječaja. Čestitamo još jednom svim dobitnicima!
Saznaj više
 
Četvrtak, 17.07.2014.
alt
Doktorski studij informatike
Odjel za informatiku Sveučilišta u Rijeci raspisao je natječaj za upis na poslijediplomski doktorski studij Informatika u 2014. / 2015. akademskoj godini. Upisna kvota iznosi 12 mjesta u punom radnom vremenu i 8 mjesta na pola radnog vremena, uz istu cijenu. Školarina za prva 4 semestra iznosi 7000 kuna po semestru, a za 5. i 6. semestar 6000 kuna po semestru. Rok za podnošenje prijava je 10. listopada 2014. Za dodatne informacije obratite se na e-adresu: Ova e-mail adresa je zaštićena od spam robota, nije vidljiva ako ste isključili JavaScript .
Saznaj više
 

Javna rasprava

Sveučilište u Rijeci temeljem odluke Senata stavlja na javnu raspravu:

Nacrt Pravilnika o stegovnoj odgovornosti nastavnika, suradnika i ostalih zaposlenika Sveučilišta u Rijeci

Rasprava je otvorena do 31. srpnja 2014. Prijedloge i primjedbe na tekst nacrta Pravilnika možete ostaviti na Share Point Portalu.

Najave

No events

Aktualno

 
STUDENTSKI IZBORI ZA STUDENTSKI ZBOR SVEUČILIŠTA U RIJECI

I STUDENTSKE ZBOROVE SASTAVNICA SVEUČILIŠTA U RIJECI

Saznaj više