Vijesti
Utorak, 22.04.2014.
alt
Posjet turske delegacije
Ravnatelj Odjela za Balkan u Ministarstvu vanjskih poslova Republike Turske Nj. E. Babür Hizlan u pratnji zamjenice veleposlanlanika Republike Turske Selcan Şanli posjetio je danas Sveučilište u Rijeci. Nakon razgovora s rektorom Sveučilišta u Rijeci prof. dr. sc. Perom Lučinom, g. Hizlan je u Auli Magni održao predavanje pod nazivom ''Turska vanjska politika u jugoistočnoj Europi: temelji i perspektive''. Posjet su organizirali: Veleposlantvo Republike Turske u RH i Hrvatsko-tursko društvo Rijeka.
Saznaj više
 
Utorak, 22.04.2014.
alt
Sporazum o suradnji
Na Sveučilištu u Rijeci potpisan je Sporazum o suradnji između Ministarstva europskih i vanjskih poslova i Sveučilišta u Rijeci. Potpisnici Sporazuma su: potpredsjednica Vlade RH i ministrica vanjskih i europskih poslova prof. dr. sc. Vesna Pusić i rektor Sveučilišta u Rijeci prof. dr. sc. Pero Lučin. Sporazumom se uspostavlja suradnja u razvoju obrazovnih i znanstvenih programa kojima je cilj poticanje internacionalizacije institucija visokog obrazovanja i unaprjeđenje međunarodne suradnje.
Saznaj više
 
Petak, 18.04.2014.
alt
Natječaj za upise u 1. godinu studija
Sukladno odluci Senata, Sveučilište u Rijeci raspisalo je Natječaj za upise u prvu godinu preddiplomskih, integriranih (preddiplomskih i diplomskih) sveučilišnih studija te stručnih preddiplomskih studija u 2014. / 2015. akademskoj godini. Prezentacija Sveučilišta u Rijeci s videomaterijalima i informacijama o studijskim programima, koji se izvode na Sveučilištu u Rijeci i na sastavnicima Sveučilišta u Rijeci dostupna je na mrežnoj stranici UNIRI smotra.
Saznaj više
 
Petak, 18.04.2014.
alt
Novi datum studentskih izbora
Na prijedlog Studentskog zbora Sveučilišta u Rijeci, rektor Sveučilišta u Rijeci prof. dr. sc. Pero Lučin donio je Odluku o izmjeni Odluke o raspisivanju Studentskih izbora za Studentski zbor Sveučilišta u Rijeci i studentske zborove sastavnica Sveučilišta u Rijeci u 2014. godini, kojem je utvrđeno da će studentskih izbori za Studentski zbor Sveučilišta u Rijeci i studentske zborove sastavnica Sveučilišta u Rijeci u 2014. godini umjesto 6. svibnja 2014. godine biti održani 20. svibnja 2014 godine.
Saznaj više
 

Javna raspravaTrenutno nema otvorenih javnih rasprava.