StipendijeStipendija za istraživanje na Wirth Institutu za austrijske i srednjoeuropske studije Sveučilišta Alberta u Edmontonu, Kanada
Stipendiju za istraživanje u okviru izrade doktorskoga rada moguće je koristiti u akademskoj godini 2017./2018. odnosno od 1. rujna 2017. do 31. kolovoza 2018. godine na Wirth Institutu za austrijske i srednjoeuropske studije Sveučilišta Alberta u Edmontonu, Kanada. Stipendija u iznosu od 27,600.00 CAN $ bit će isplaćena u jednakim mjesečnim obrocima na kraju svakog mjeseca, počevši od rujna 2017. godine.
Saznaj više
 
STUDENT CONFERENCE IN MARIBOR 2017

SCiM is an international student conference where each year more than 60 students from all around the world gathers to not only attend different workshops, but also take part in the other activities of the conference. 

Saznaj više
 
Program stipendiranja Global Korea za 2017. godinu (2017 Global Korea Scholarship Program)
Nacionalni institut za međunarodno obrazovanje (NIIED - National Institute for International Education) u sastavu Ministarstva obrazovanja Republike Koreje, dodjeljuje jednu (1) stipendiju državljanima Republike Hrvatske, te jednu (1) stipendiju državljaninu Bosne i Hercegovine za diplomski studij iz programa stipendiranja korejske vlade za strane studente Global Korea za 2017. godinu (2017 Global Korea Scholarship: Korean Government Scholarship Program for International Students for a Graduate Degree).
Saznaj više
 
EMBO stipendije
U prilozima su informacije o EMBO stipendijama za mlade istraživače. Sve dodatne informacije mogu se naći na mrežnoj stranici http://www.embo.org/funding-awards/fellowships

 

 
Stipendija iz fonda "Zlatko i Joyce Baloković"

Obaviještavamo Vas o natječaju Hrvatske akademije znanosti i umjetnosti za stipendiju iz Fonda "Zlatko i Joyce Baloković" za poslijediplomski studij na Harvardskom sveučilištu.

Više informacija u privitku.

 
« Početak«12345678910»Kraj »

Stranica 1 od 35