StipendijeNatječaj za dodjelu stipendija Vlade Francuske Republike
Ministarstvo znanosti i obrazovanja Republike Hrvatske, Agencija za mobilnost i programe Europske unije i Veleposlanstvo Francuske Republike u Republici Hrvatskoj objavljuju Natječaj za dodjelu stipendija Vlade Francuske Republike.
Saznaj više
 
Stipendije Kluba Alpbach Hrvatska
Klub Alpbach Hrvatska dodjeljuju studentima i mladima iz cijeloga svijeta stipendije, a u svrhu sudjelovanja na Europskom Forumu Alpbach (EFA), odnosno konferenciji koja se svake godine sredinom kolovoza održava u alpskom mjestašcu Alpbach (Austrija) i okuplja studente, profesore, stručnjake, znanstvenike, gospodarstvenike, umjetnike te političare iz cijelog svijeta.
Saznaj više
 
Program stipendiranja Global Korea za 2018. godinu
Program stipendiranja Global Korea za 2018. godinu jest studijski program u sklopu kojega se hrvatskim državljanima dodjeljuje jedna stipendija za diplomski studij u Koreji.
Saznaj više
 
Fulbright Specialist Program
Veleposlanstvo Sjedinjenih Američkih Država u Zagrebu objavilo je Natječaj "Fulbright Specialist Program" koji hrvatskim akademskim i znanstvenim ustanovama nudi mogućnost ugošćivanja američkih predavača i znanstvenika na razdoblje od 2 do 6 tjedana.
Saznaj više
 
Stipendije Središnjega državnog ureda za Hrvate izvan RH (2017./2018.)
Raspisan jest Natječaj za dodjelu stipendija za akademsku godinu 2017./2018. Središnjega državnog ureda za Hrvate izvan Republike Hrvatske. Naime, Središnji državni ured za Hrvate izvan Republike Hrvatske dodjeljuje studentima - pripadnicima hrvatskog naroda izvan Republike Hrvatske 500 stipendija za akademsku godinu 2017./2018.
Saznaj više
 
« Početak«12345678910»Kraj »

Stranica 1 od 36