Sveučilište u Rijeci
Donirajte umjetnička djela
Zaklada Sveučilišta u Rijeci i tvrtka Metis d.d. organizatori su tradicionalne donatorske aukcije slika, čije će peto izdanje biti održano u srijedu, 6. prosinca u 19 sati u konobi Tarsa na Strmici na Trsatu. U prethodne četiri godine prikupljeno je više od 350 tisuća kuna za institucije socijalne i zdravstvene namjene.
Saznaj više
 
Predstavljanje AZ Trećeg horizonta
Predstavnici iz središnjice Nezavisnog sindikata znanosti i visokoga obrazovanja održat će u srijedu, 29. studenog 2017. prezentacije o zatvorenom mirovinskom fondu ''AZ Treći horizont'' na Sveučilištu u Rijeci, na Filozofskom fakultetu i Pomorskom fakultetu. Pozvani su članovi, ali i nečlanovi Sindikata.
Saznaj više
 
Predsjednica u Sveučilišnoj
Predsjednica Republike Hrvatske gđa Kolinda Grabar Kitarović, uz pratnju supruga g. Jakova Kitarovića, prisustvovala je 22. studenog svečanom otvorenju Izložbe knjiga iz isusovačke zbirke, održanom u Sveučilišnoj knjižnici povodom obilježavanja 390. obljetnice osnutka Isusovačkog kolegija u Rijeci. 
Saznaj više
 
Posjet britanskog veleposlanika
Nj. E. Andrew Dalgleish, veleposlanik Ujedinjene Kraljevine Velike Britanije i Sjeverne Irske u RH, u sklopu svojega posjeta Rijeci, boravio je i na riječkom Sveučilištu. Održan je nastupni prijam na Rektoratu, a potom je na Kampusu održao predavanje studentima o britansko-hrvatskim odnosima te razgledao superračunalo ''Buru''. 
Saznaj više
 
Posjet francuske delegacije
Rektorica Sveučilišta u Rijeci prof. dr. sc. Snježana Prijić Samaržija ugostila je u četvrtak, 9. studenog na Rektoratu francusku delegaciju koju je predvodio ravnatelj Francuskog instituta u Hrvatskoj i savjetnik za suradnju i kulturnu djelatnost u Francuskom veleposlanstvu u Zagrebu g. Guillaume Colin.
Saznaj više
 
« Početak«12345678910»Kraj »

Stranica 1 od 169