Sveučilište u Rijeci
Obrazovanje, znanost, humanost
U Vijećnici Grada Rijeke danas, 16. veljače održan je okrugli stol o temi ''Obrazovanje, znanost, humanost''. Današnji okrugli stol otvorio je seriju okruglih stolova - jednu u nizu aktivnosti obilježavanja 45. obljetnice Sveučilišta u Rijeci i 385. obljetnice visokog obrazovanja u Rijeci, a održavat će se kroz 2018. godinu.
Saznaj više
 
Prvo predavanje fotogrupe
Novoosnovana Fotogrupa Sveučilišta u Rijeci ''Baltazar'' poziva zainteresirane djelatnike i studente na prvo predavanje, koje će biti održano u srijedu, 7. ožujka s početkom u 16 sati u ''Akvariju'' SCRI-a. Teme su: ''Osnove fotografije'' - predavač Dinko Jurjević i ''Kompozicija'' – predavačica Jelana Babić.
Saznaj više
 
Nj. E. Astrid Versto na UNIRI-u
U subotu, 10. veljače 2018. na Rektoratu Sveučilišta u Rijeci održan je nastupni posjet veleposlanice Kraljevine Norveške u Republici Hrvatskoj Nj. E. Astrid Versto. Gđu veleposlanicu ugostili su rektorica Sveučilišta prof. dr. sc. Snježana Prijić Samaržija i prorektor za organizaciju prof. dr. sc. Goran Turkalj.
Saznaj više
 
Posjet irske delegacije
Nj. E. g. Sean O'Fearghail, predsjednik Donjeg doma parlamenta Republike Irske, veleposlanica Republike Irske u Republici Hrvatskoj Nj. E. gđa Olive Hempenstall i Nj. E. g. Ivan Mašina, veleposlanik Republike Hrvatske u Republici Irskoj posjetili su danas, 16. ožujka 2018. Sveučilište u Rijeci.
Saznaj više
 
Humanitarna akcija
U organizaciji Podružnice ''Rektorat Sveučilišta u Rijeci'' Nezavisnog sindikata znanosti i visokoga obrazovanja i Studentskog centra  jučer je djeci i mladima iz Dječjega doma ''Ivana Brlić Mažuranić'' dostavljena donacija. I ovoga je puta naša sredina pokazala svoju humanost i osjetljivost za probleme drugih.
Saznaj više
 
« Početak«12345678910»Kraj »

Stranica 1 od 181