Natjecanje u izradi Poslovnih planova
Utorak, 12.04.2011.
Ured za transfer tehnologije Sveučilišta u Rijeci u suradnji sa Znanstveno-tehnologijskim parkom (STeP) organizira natjecanje studenata u izradi poslovnog plana za određene poslovne slučajeve. Poslovni slučajevi koncipirani su na stvarnim proizvodima i uslugama domaćih poduzeća. Svakom timu studenata bit će dodijeljen mentor (iz redova STeP-a i  UTT-a), a imat će na raspolaganju i jedan do dva intervjua sa vlasnicima, odnosno direktorima  poduzeća.

Cilj natjecanja

Cilj ovog natjecanja je pružiti priliku studentima da pokažu svoja stečena znanja i vještine i u suradnji s mentorom usvoje nova, a poduzećima da dobiju moguća rješenja u plasiranju svojih proizvoda na tržište.

Tko može sudjelovati?

Sudjelovati mogu studenti Sveučilišta u Rijeci, individualno ili u timu ( minimum dvoje, a maksimalno četiri studenata). Idealan tim sačinjavali bi barem jedan student tehničke struke i jedan student ekonomske struke.

Nagrade


Najuspješniji poslovni planovi bit će nagrađeni, i to: za prvo mjesto 12.000,00 kn, drugo mjesto 8.000,00 kn i treće mjesto 6.000,00 kn.

Način prijave


Svi zainteresirani studenti mogu se prijaviti na Ova e-mail adresa je zaštićena od spam robota, nije vidljiva ako ste isključili JavaScript do 18.04.2011. Studenti će izvući temu za izradu poslovnog plana 21.04.2011. te će im isti dan biti dodjeljen mentor.

Trajanje natjecanja


Rok za predaju gotovih poslovnih slučajeva je 16.05.2011. Nakon toga će tim, sastavljen od eksperata iz područja izrade i implementacije poslovnih slučajeva, ocijeniti pristigle poslovne slučajeve i odabrati najbolje koji će biti prezentirani ispred komisije, najkasnije 25.05.2011. Proglašenje najboljih bi će dostupno na stranicama Sveučilišta, STeP-a i UTT-a, a  nagrade će im biti svečano uručene isti dan.

Nadamo se da ćete se odazvati u što većem broju. Za sve dodatne informacije možete kontaktirati Petru Karanikić, tel. 051/265-969 ili na e-mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spam robota, nije vidljiva ako ste isključili JavaScript ili Ova e-mail adresa je zaštićena od spam robota, nije vidljiva ako ste isključili JavaScript

Svim studentima želimo puno sreće!