Javni poziv za nezavisne vanjske procjenitelje
Petak, 02.09.2011.
Ministarstvo znanosti, obrazovanja i športa raspisalo je Javni poziv za nezavisne vanjske procjenitelje projektnih prijedloga u okviru Operativnog programa za regionalnu konkurentnost 2007-2011, financiranog iz Instrumenta pretpristupne pomoći Europske Unije (IPA).

Cilj je navedenog poziva osnivanje trajne baze nezavisnih vanjskih procjenitelja za prijedloge projekata pristigle na natječaje u nadležnosti MZOŠ-a u okviru Operativnog programa za regionalnu konkurentnost u gore navedenom razdoblju. Rok za dostavu dokumentacije na ovaj poziv nije ograničen, tj. traje do kraja navedenog programskog razdoblja.

 

Od natječaja u nadležnosti MZOŠ-a trenutno je otvoren Fond za ulaganje u znanost i inovacije (objavljen 24. kolovoza 2011.)
Svi kandidati za nezavisne vanjske procjenitelje koji svoju dokumentaciju dostave do 1. listopada 2011. ući će u bazu nezavisnih vanjskih procjenitelja projektnih prijedloga pristiglih na taj natječaj.

Kriteriji za odabir kandidata objavljeni su na web stranicama MZOŠ-a. Napominjemo da odabrani nezavisni procjenitelji imaju pravo na naknadu za svoj rad.

Ostale informacije u vezi EU projekata, novih natječaja i sl. pratite na web stranicama Centra za EU projekte  Sveučilišta u Rijeci.