Natječaj za stipendiju na Univerzitetu za informatičke znanosti "Sv. Apostol Pavle" u Ohridu
Zahvaljujući dugogodišnjoj suradnji počasnog konzula Republike Makedonije prof. dr. sc. Gorana Kalogjere s Republikom Makedonijom i njegovu radu na promicanju i izučavanju makedonske književnosti, jezika i kulture na Sveučilištu u Rijeci, Vlada Republike Makedonije ponudila je stipendiranje jednog studenta Sveučilišta u Rijeci na preddiplomskom studiju Univerziteta za informatičke znanosti “Sv. Apostol Pavle” u Ohridu.

Pozivamo sve studente Sveučilišta u Rijeci da se prijave na NATJEČAJ u periodu od 1. travnja 2012. g. do 1. lipnja 2012. godine na način popune OBRAZAC prijave te ga  uz ostalu dokumentaciju navedenu u natječaju dostave na e-mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spam robota, nije vidljiva ako ste isključili JavaScript
 

Izbor studenata izvršit će povjerenstvo u Ministarstvu obrazovanja i znanosti Republike Makedonije.

Izabranom studentu/studentici Vlada Republike Makedonije osigurat će avionsku kartu do matične zemlje jednom u godini, dozvolu za boravak, smještaj, prehranu u studenskom domu "Nikola Karev" u Ohridu, prijevoz od i do studenskog doma, zdravstveno osiguranje, liječnički pregled, HIV test i mjesečnu naknadu od 5000 dinara.