Poziv za dostavu prijedloga za suradnju sa Zajedničkim istraživačkim centrom

Hrvatski institut za tehnologiju poziva sve zainteresirane da dostave prijedloge za moguću suradnju sa Zajedničkim istraživačkim centrom (Joint Research Centre - JRC) za 2013. godinu. Suradnja je predviđena u sklopu tzv. „Enlargement & Integration Action“, koja je namijenjena pridruženim zemljama kandidatkinjama (Associated Candidate Countries), među kojima je i Hrvatska.
Suradnja je predložena u obliku mogućih stručnih radionica i zajedničkih projekata prema sljedećim JRC institutima:

Ispra, Italija:
- Institute for health and consumer protection (IHCP)
- Institute for environment and sustainability (IES)
- Institute for the protection and security of the citizen (IPSC)

Petten, Nizozemska:
- Institute of energy and transport (IET)

Geel, Belgija:
- Institute for reference materials and measurements (IRMM)

Sevilla, Španjolska:
- Institute for prospective technological studies (IPTS)

Karlsruhe, Njemačka:
- Institute for transuranium elements (ITU)

Ako imate prijedloge vezane za znanstvena područja, stručne radionice i projekte od Vašeg interesa koji bi se mogli ostvariti u suradnji sa Zajedničkim istraživačkim centrom dostavite ih na adresu e-pošte Ova e-mail adresa je zaštićena od spam robota, nije vidljiva ako ste isključili JavaScript (kontakt osoba: Lana Žutelija, FP7 NCP, Hrvatski institut za tehnologiju) zaključno s 25. svibnja 2012. godine.

Osim toga, ovdje možete preuzeti turski prijedlog suradnje s JRC. Ako prepoznate neke od navedenih radionica/projekata kao aktivnosti od Vašeg interesa, javite se na Ova e-mail adresa je zaštićena od spam robota, nije vidljiva ako ste isključili JavaScript kako bi Vaši prijedlozi mogli biti podržani na nadolezećem sastanku u Istanbulu. Rok za podršku turskih prijedloga je također petak, 25. svibnja 2012. godine.

Više informacija o Zajedničkom istraživačkom centru možete pronaći na mrežnim stranicama JRC.