"Zahvalnice riječkim studentima sportašima", NL, 10. 19. 2012.
SPORT USPJEŠNI STUDENTI SVEUČILIŠTA
Zahvalnice riječkim studentima sportašima
Rektor Sveučilišta u Rijeci prof. dr. Pero Lučin uručio je zahvalnice studentima koji su nastupili na dva velika sportska natjecanja u Zagrebu i Cordobi
 
Rektor prof. dr. Pero Lučin s dijelom brojne riječke studentske ekipeRIJEKA » Studentima Sveučilišta u Rijeci koji su uspješno nastupili na Sveučilišnom športskom prvenstvu Republike Hrvatske te na prvim Europskim Sveučilišnim igrama u Cordobi rektor prof. dr. Pero Lučin jučer je u Kampusu na Trsatu uručio zahvalnice. Sveučilišno športsko prvenstvo RH, u organizaciji Hrvatskog sveučilišnog športskog saveza, održano je u lipnju u Zagrebu. U ekipnim sportovima, studenti sa Sveučilišta u Rijeci natjecali su se u rukometu u ženskoj i muškoj konkurenciji te u futsalu, odbojci i košarci u ženskoj konkurenciji.
    – U neizvjesnim i napetim utakmicama naši su studenti i studentice, osvojili čak četiri odličja – broncu u rukometu u ženskoj i muškoj konkurenciji te srebro u futsalu i odbojci u ženskoj konkurenciji, kaže predsjednik Riječkog športskog sveučilišnog saveza Haris Pavletić.
    Za uspjehe ostvarene na Sveučilišnom športskom prvenstvu RH u Zagrebu zahvalnice su uručene ekipi odbojke na pijesku u sastavu Samanta Fabris, Valentina Vrbanc, Danijel Jurišić i Filip Hrabrov (voditeljica Roberta Dragičević, izbornik prof. Dragutin Šuker) i teniskoj ekipi u sastavu: Maja Lakner, Maja Tuhtan, Ivan Gudelj i Miren Zaverski koji su osvojili i Fair Play titulu (voditelj Ivan Gudelj, izbornik prof. Viktor Moretti). U stolnoteniskoj ekipi sudjelovali su Matija Vincetić i Matija Marković (voditelj Nikola Vincetić, izbornika prof. Veno Đonlić), u šahovskoj ekipi Danica Krnčević, Tihana Lisac i Helen Rakas (voditelj Ivan Aničić, izbornik prof. Mirko Badim), u ženskoj rukometnoj ekipi Slavica Schuster, Martina Bilaver, Jasmina Rendulić, Stefani Stakorić, Sabrina Spahić, Mateja Jurišić, Gabrijela Dramac, Nikolina Bakarčić i Sanja Šimić (voditelj Tadej Široka i izbornik prof. Veno Đonlić), u muškoj rukometnoj ekipi Marin Đurica, Marin K
Zlatne odbojkašice i odbojkaši na pijesku
   
    Sveučilište u Rijeci imalo je na Sveučilišnom športskom prvenstvu RH predstavnike i u pojedinačnim sportovima. U odbojci na pijesku zlatna odličja izborili su Samanta Fabris i Valentina Vrbanc te Danijel Jurišić i Filip Hrabrov. U tenisu su srebro izborile su Maja Tuhtan i Maja Lakner, a broncu su osvojili Ivan Gudelj i Miren Zaverski. U šahu su Darija Grgurić, Andrea Starčević i Lidija Gros izborile broncu.
ružić, Dino Bačić, Marko Kačanić, Zoran Mudrić, Dražen Bartolović, Filip Golubović, Mate Jelušić, Petar Jelušić, Damir Vučko i Filip Briški (voditelj Davor Brajnović, izbornik prof. Viktor Moretti), u ženskoj futsal ekipi Lina Velčić, Mia Grković, Barbara Perić, Ana Svetić, Sonja Oštarčević, Sandra Morožin, Ines Matić, Marija Polić, Sara Sarapa, Antonija Pavlić i Ivona Slavica (voditelj Tihomir Tomić i izbornik prof. Viktor Moretti), a u ženskoj odbojkaškoj ekipi sudjelovale su studentice Bernarda Brčić, Anamarija Zubak, Tea Pešut, Barbara Buljat, Marina Filipović, Iva Zdrilić, Natalija Jug, Tanja Dobrota i Martina Kordić (voditeljicaDragana Vezmar i izbornik prof. Dragutin Šuker), dok su zahvalnice za sudjelovanje uručene i ženskoj košarkaškoj ekipi izbornika prof. Zlatka Verunice.
    Za šesto mjesto na 1. europskim sveučilišnim igrama »Cordoba 2012« zahvalnice su uručene ženskoj futsal ekipi voditelja Tihomira Tomića i izbornika prof. Viktora Morettija u sastavu Barbara Perić, Antonija Pavlić, Sonja Oštarčević, Dušanka Juko, Mia Grković, Ana Svetić, Ines Matić, Sandra Morožin i Jelena Piršl, a delegaciju Sveučilišta u Rijeci činili su Andrea Mešanović, Ivana Aničić, Veno Đonlić i Nikola Vincetić.

A. PETRAK

Prilagođeno za ispis

 
KOMENTIRAJ ČLANAK POŠALJI LINK ISPIS

alt