''Održana godišnja skupština Udruge Alumni MedRi'', portal Moja Rijeka, 11. 12. 2013.
 VAŽAN DOPRINOS RAZVITKU MEDICINSKOG FAKULTETA, SVEUČILIŠTA I RIJEČKE REGIJE

11.12.2013.

Održana godišnja skupština Udruge Alumni MedRi

U utorak, 10. prosinca, s početkom u podne, na Medicinskom fakultetu Sveučilišta u Rijeci održana je godišnja skupština Udruge Alumni MedRi koja okuplja diplomirane studente ovog fakulteta. Skupština je održana u okviru Dana Medicinskog fakulteta, a obratili su joj se prof. dr. sc. Anđelka Radojčić-Badovinac, prva predsjednica Udruge, dekan Medicinskog fakulteta, prof. dr. sc. Alan Šustić, rektor Sveučilišta u Rijeci, prof. dr. sc. Pero Lučin i ministar znanosti, obrazovanja i sporta RH, doc. dr. sc. Željko Jovanović - svi članovi Udruge.

altMinistar Jovanović je održao kratko predavanje o dvogodišnjim postignućima svog ministarstva, a dekan i rektor su izložili svoje viđenje misije Udruge koja okuplja brojne članove - bivše studente riječkog Medicinskog fakulteta, od kojih su neki postigli vrlo zanimljive karijere u SAD-u, Njemačkoj, Nizozemskoj, Sloveniji, Bosni i Hercegovini i drugdje, gdje vode institute, odjele, bolnice i istraživačke skupine.

Ovi ljudi, kao i svi drugi željni pomoći, mogu mogu dati važan doprinos razvitku Medicinskog fakulteta, Sveučilišta i riječke regije.

Na skupštini je razmatrano i izvješće o dosadašnjem radu Upravnog odbora i prijedlog izmjena Statuta, a predsjednik Udruge Amir Muzur iznio je i program rada za sljedeću godinu koji je jednoglasno usvojen.