Natječaji za mobilnost
Utorak, 25.03.2014.

utorak, 25. ožujka 2014.
Služba za međunarodnu suradnju održala je u ponedjeljak, 24. ožujka na Rektoratu Sveučilišta u Rijeci prezentaciju natječaja za mobilnost programa Erasmus. Naime, u tijeku su natječaji za mobilnost studenata (studijski boravak) na visokoškolskim inozemnim ustanovama u zimskom semestru, ljetnom semestru ili cijeloj akademskoj godini, natječaj za mobilnost studenata (stručna praksa) i natječaj za mobilnost nastavnog i nenastavnog osoblja u akad. god. 2014. / 2015. Podsjećamo da je rok za prijavu studenata 18. travnja 2014., a rok za prijavu osoblja 9. svibnja 2014.
Djelatnici Službe za međunarodnu suradnju održali su informativne dane programa Erasmus na Pomorskom fakultetu, Građevinskom fakultetu, Učiteljskom fakultetu, Akademiji primijenjenih umjetnosti, Ekonomskom fakultetu (u organizaciji Studentskog zbora), Filozofskom fakultetu i Fakultetu za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu.

Informativni dani bit će održani i na sljedećim sastavnicama:
Ekonomski fakultet: 25. ožujka u 12 sati
Medicinski fakultet: 29. ožujka u 13 sati
Pravni fakultet: 31.ožujka u 12 sati
Tehnički fakultet: 2. travnja u 12 sati
Studentsko naselje Ivana Gorana Kovačića: 4.travnja u 13 sati
Odjel za informatiku: 9. travnja u 12 sati

Detaljne informacije o programu Erasmus, tekstovi natječaja i prijavni obrasci bit će objavljeni na mrežnim stranicama Sveučilišta
www.uniri.hr pod rubrikom Međunarodna suradnja, Erasmus.