Bal medicinara na Kampusu
Petak, 16.05.2014.
 
petak, 16. svibnja 2014.
U subotu, 17. svibnja s početkom u 20 sati bit će održan tradicionalni, 57. po redu, humanitarni Bal medicinara. Bal se ove godine održava u malo drugačijem okruženju i to u Restoranu KampusStudentskog centra na Kampusu Sveučilišta u Rijeci. Bal medicinara prilika je za druženje i zabavu studenata i profesora Medicinskog fakulteta, ali i ostalih sastavnica Sveučilišta u Rijeci, a prihod od prodaje karata namijenjen je preuređenju Odjela za hematologiju Klinike za internu medicinu KBC-a Rijeka.
Organizacija događaja je, kao i svake godine do sada, pripala studentima Medicinskog fakulteta okupljenima u studentskoj udruzi FOSS-MedRi. Na ovogodišnjem Balu nastupaju Martina Vrbos, Klapa Sol te Neno Belan i Fiumensi, a očekuje se oko 600 gostiju.
Uprava Medicinskog fakulteta svesrdno podržava održavanje tradicionalnog Bala medicinara i daje punu potporu organizatorima koji koriste svaki trenutak svog slobodnog vremena kako bi ova manifestacija bila što bolje organizirana i kako bi prikupili što više sredstava za svoj humanitarni projekt.

Pozivamo Vas da kupnjom ulaznica od 100 kn (80 kuna za studente) i sudjelovanjem date svoj doprinos uspjehu Bala i njegova humanitarnog cilja.

Zahvaljujemo na odzivu i veselimo se zajedničkom subotnjem druženju!