Posjet Nadzornog odbora Kampusu
Petak, 13.06.2014.

petak, 13. lipnja 2014.

Na Građevinskom fakultetu na Kampusu Sveučilišta u Rijeci u srijedu, 11. lipnja 2014. održan je sastanak s članovima Nadzornog odbora Operativnog programa za regionalnu konkurentnost. Članovima Odbora predstavljen je trenutni status projekata financiranih iz Operativnog programa za regionalnu konkurentnost. Predstavljeni su projekti: Razvoj istraživačke infrastrukture na Kampusu Sveučilišta u Rijeci, Centar za translacijska medicinska istraživanja i EnterpMEDRI.


 alt


Prorektorica za investicije i razvoj Sveučilišta u Rijeci prof. dr. sc. Nevenka Ožanić predstavila je projekt Razvoj istraživačke infrastrukture na Kampusu Sveučilišta u Rijeci, prof. dr. sc. Bojan Polić predstavio je projekt Centar za translacijska medicinska istraživanja, a prof. dr. sc. Stipan Jonjić projekt pod nazivom EnterpMEDRI– Prema poduzetničkom Sveučilištu: prijenos znanja s Medicinskog fakulteta Sveučilišta u Rijeci u biotehnološki poslovni sektor.
 
alt

 
Nakon radnog dijela sastanka, profesorica Ožanić provela je 50-ak članova Odbora po Kampusu predstavljajući već ostvarene rezultate izgradnje, kao i planove Sveučilišta u izgradnji nove infrastrukture, koja se također planira financirati iz europskih fondova.
alt