ESF „Poboljšanje pristupa otvorenom tržištu rada osobama u nepovoljnom položaju“
Ministarstvo socijalne politike i mladih objavilo je otvoreni poziv za dostavu projektnih prijedloga „Poboljšanje pristupa otvorenom tržištu rada osobama u nepovoljnom položaju“.

Natječaj je otvoren od 27.11. 2014. do 27.1. 2015. godine.

Više o Natječaju pročitajte na mrežnim stranicama Strukturnih i investicijskih fondova

U sklopu projekta “Priprema projekata i podrška ESF korisnicima” kojeg provodi Ministarstvo rada i mirovinskoga sustava, tijekom prosinca 2014. i siječnja 2015. godine održat će se dvodnevne radionice za potencijalne prijavitelje za ovaj otvoreni poziv na dostavu projektnih prijedloga. Sudionici radionica imat će priliku usvojiti i/ili unaprijediti praktična znanja i vještine potrebne za razvijanje uspješnih, relevantnih i izvedivih projektnih prijava. Više o info-radionicama, kao i link putem se kojeg vrše prijave možete naći na mrežnim stranicama pod rubrikom „Dokumentacija".

Korisni materijali za pripremu projektnog prijedloga 

Važno! 
Linija za pomoć, e-mail adresa Ova e-mail adresa je zaštićena od spam robota, nije vidljiva ako ste isključili JavaScript , dostupna je potencijalnim prijaviteljima za pitanja i savjete o pisanju projekta, te će biti otvorena do 7 dana prije isteka roka za podnošenje projektnih prijava.
Na e-mail adresu Ova e-mail adresa je zaštićena od spam robota, nije vidljiva ako ste isključili JavaScript  mogu se poslati pitanja vezana uz detalje i specifičnosti ovog otvorenog poziva.