Stipendije zaklade British Scholarship Trust
Ministarstvo znanosti, obrazovanja i sporta Republike Hrvatske, Agencija za mobilnost i programe Europske unije i zaklada "British Scholarship Trust" pozivaju zainteresirane znanstvene novake i asistente s visokih učilišta i znanstvenoistraživačkih instituta u RH na podnošenje prijave za dodjelu stipendije za znanstveno istraživanje na britanskim sveučilištima u trajanju od 1 do 3 mjeseca tijekom akad. g. 2015./2016.

Pravo prijave imaju kandidati koji do 1. listopada 2015. neće navršiti 30 godina. Prednost imaju kandidati koji nisu provodili znanstveno istraživanje u inozemstvu.

Rok prijave: 27. veljače 2015.

Više informacija o natječaju dostupno je ovdje, te detaljnije informacije o stipendiji i zakladi "British Scholarship Trust" možete pronaći na njihovim mrežnim stranicama.

Korisne upute za pripremu prijavne dokumentacije možete pronaći ovdje.

Prijavom na natječaj kandidati daju pristanak Agenciji za mobilnost i programe EU za prikupljanje i obradu njihovih osobnih podataka (koje su naveli u prijavi) u svrhu provedbe natječaja i suglasnost za korištenje podataka prilikom objave rezultata natječaja (ime i prezime) na web stranici Agencije.

Prijave se šalju na sljedeću adresu:
AGENCIJA ZA MOBILNOST I PROGRAME EUROPSKE UNIJE
Frankopanska ulica 26, 10 000 Zagreb,
s naznakom: "Stipendije za studijski boravak u Velikoj Britaniji"
tel.: +385 1 555 6755/+ 385 1 555 7805
e-pošta: This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it