Potpisivanje sporazuma
Četvrtak, 09.04.2015.

četvrtak, 9. travnja 2015.

Na Rektoratu Sveučilišta u Rijeci potpisan je Sporazum o suradnji sa zagrebačkom Poliklinikom za rehabilitaciju govora i slušanja Suvag. Sporazum je potpisan radi suradnje na razvoju zajedničkih studijskih programa u domeni edukacije i rehabilitacije, odnosno logopedije. Potpisnici Sporazuma su ravnateljica Poliklinike Suvag izv. prof. dr. sc. Adinda Dulčić i rektor Sveučilišta u Rijeci prof. dr. sc. Pero Lučin.

Dvije institucije planiraju zajednički pokrenuti program cjeloživotnog obrazovanja koji bi u budućnosti trebao prerasti u preddiplomske i diplomske studije, a Poliklinika Suvag postati nastavna baza Sveučilišta u Rijeci.

Uz prisustvo navedenih potpisnika Sporazuma, prorektorice za studije i studente prof. dr. Snježane Prijić Samaržije te predstavnika sastavnica UNIRI koje će biti uključene u suradnju – Učiteljskog fakulteta i Fakulteta zdravstvenih studija, nakon svečanosti potpisivanja i konferencije za medije, održan je prvi radni sastanak o pripremama za izradu najavljenih programa.