Privremeni rezultati Natječaja za dodjelu stipendija za izvrsnost u ak. g. 2014./2015.
Na temelju provedenog Natječaja za dodjelu stipendija za izvrsnost studentima Sveučilišta u Rijeci u 2014./2015. akademskoj godini, Evaluacijski odbor za dodjelu stipendija za izvrsnost Sveučilišta u Rijeci objavljuje privremenu rang-listu studenata koji ostvaruju pravo na stipendiju za izvrsnost u 2014./2015. akademskoj godini.


Sukladno članku 11. Pravilnika o dodjeli stipendija za izvrsnost studentima Sveučilišta u Rijeci, studenti koji nisu ostvarili pravo na stipendiju mogu podnijeti vlastoručno potpisani prigovor Evaluacijskom odboru za dodjelu stipendija za izvrsnost zaključno sa 17. travnja 2015. godine. Prigovori se šalju elektroničkom poštom na adresu: Ova e-mail adresa je zaštićena od spam robota, nije vidljiva ako ste isključili JavaScript   Razmatrat će se isključivo vlastoručno potpisani i skenirani prigovori.

Evaluacijski odbor razmotrit će prigovore zaprimljene u roku te najkasnije u roku od 15 dana od isteka roka za podnošenje prigovora, kandidatu dostaviti obrazloženi odgovor elektroničkim putem. Na temelju prihvaćenih prigovora, Evaluacijski odbor će donijeti konačnu rang-listu dobitnika stipendija. Konačnu odluku o dodjeli stipendija donosi Senat te se ista objavljuje na mrežnim stranicama Sveučilišta.