Otvoreno javno savjetovanje - Ograničeni poziv na dostavu projektnih prijedloga za dodjelu bespovratnih sredstava za podršku razvoju Centara kompetencija
Ministarstvo gospodarstva otvorilo je javno savjetovanje na nacrt javnog poziva za iskaz interesa za ispunjavanje kriterija za prijavu na Ograničeni poziv na dostavu projektnih prijedloga za dodjelu bespovratnih sredstava za podršku razvoju Centara kompetencija.

 Cilj savjetovanja na temu Javnog poziva za iskaz interesa za ispunjavanje kriterija za javljanje na Ograničeni poziv na dostavu projektnih prijedloga za dodjelu bespovratnih sredstava za podršku razvoju Centara kompetencija i ključnih elemenata Ograničenog poziva na dostavu projektnih prijedloga za dodjelu bespovratnih sredstava za podršku razvoju Centara kompetencija. je dobivanje komentara javnog, poslovnog i znanstveno-istraživačkog sektora kako bi sadržaj i objave gore navedenih poziva bili što bliže stvarnim potrebama potencijalnih korisnika.

Savjetovanje će se provesti u razdoblju od 23. srpnja 2015. do 21. kolovoza 2015. obliku internetskog savjetovanja na središnjim internetskim stranicama ESI fondova, Ministarstva gospodarstva i na internetskoj stranici e-savjetovanja.

Više pročitajte na poveznici.