Stipendije za izvrsnost - objava privremene rang-liste stipendista

Evaluacijski odbor za dodjelu stipendija za izvrsnost Sveučilišta u Rijeci 31. ožujka 2016. god. objavljuje privremenu rang-listu studenata koji ostvaruju pravo na stipendiju za izvrsnost u 2015./2016. akademskoj godini. 

Privremena rang-lista 

Sukladno članku 11. Pravilnika o dodjeli stipendija za izvrsnost studentima Sveučilišta u Rijeci, studenti koji nisu ostvarili pravo na stipendiju mogu podnijeti vlastoručno potpisani prigovor Evaluacijskom odboru za dodjelu stipendija za izvrsnost zaključno s  8. travnja 2016. godine u 16:00 sati.

Evaluacijski odbor razmatrat će isključivo vlastoručno potpisane, skenirane prigovore dostavljene elektroničkom poštom do utvrđenog roka na adresu Ova e-mail adresa je zaštićena od spam robota, nije vidljiva ako ste isključili JavaScript te odgovoriti kandidatima najkasnije u roku od 15 dana od isteka roka za podnošenje prigovora.   

Obveza je svih onih kandidata koji su ostvarili pravo na stipendiju za izvrsnost (kandidati iznad crte), a koji su u međuvremenu ostvarili pravo i na neku drugu stipendiju (stipendije iz Programskog ugovora, stipendije MZOS-a i sl.) da najkasnije do 6. travnja 2016. god. obavijeste Sveučilište na e-mail adresu: Ova e-mail adresa je zaštićena od spam robota, nije vidljiva ako ste isključili JavaScript  odriču li se stipendije za izvrsnost u korist druge stipendije.   

Izjava o odricanju od stipendije za izvrsnost