Besplatan online TOEFL tečaj za sve studente Sveučilišta u Rijeci


Institut za razvoj obrazovanja (IRO), u suradnji sa Sveučilištem u Rijeci, samo za studente i studentice Sveučilišta u Rijeci organizira besplatni online pripremni tečaj za polaganje TOEFL testa. Tečaj počinje 15. studenog, a održavat će se dva puta tjedno, utorkom i četvrtkom od 19:30 do 21:00.

 

Institut za razvoj obrazovanja (IRO) u partnerstvu sa Sveučilištem u Rijeci već pet godina zaredom organizira Sajam stipendija i visokog obrazovanja u Rijeci te kao posebnu pogodnost za studente Sveučilišta u Rijeci povodom uspješno organiziranog 5. Sajma studente nagrađuje besplatnim tečajem.

 

TOEFL (Test of English as a Foreign Language) test je koji se koristi za evaluaciju znanja engleskog jezika osoba kojima engleski nije materinji jezik, a potreban je za upis na većinu međunarodnih programa razmjene studenata kao i za prijavu na međunarodne programe stipendiranja.

 

Institut za razvoj obrazovanja (IRO) održat će besplatni online tečaj (webinar), odnosno seriju od niza predavanja tijekom kojih će zainteresirani studenti dobiti sveobuhvatne informacije o TOEFL testu te saznati:

·        koja je namjena TOEFL testa

·        od čega se sastoji TOEFL test

·        kako i gdje prijaviti TOEFL test

·        gdje se polaže TOEFL test

·        kako se najbolje pripremiti za polaganje TOEFL testa.

Online predavanja (webinari) uz jednostavan i besplatan pristup omogućuju studentima Sveučilišta u Rijeci da izravno od profesorice s dugogodišnjim iskustvom saznaju sve o tome kako se uspješno pripremiti za polaganje TOEFL testa. Posebna prednost ovih webinara je to što će sudionici tečaja moći izravno komunicirati s profesoricom, koja će uživo odgovarati na sva njihova pitanja putem online chata.

 Tečaj počinje 15. studenog i trajat će do 1. prosinca, a održavat će se dva puta tjedno, utorkom i četvrtkom od 19:30 do 21:00. Tečaj će voditi profesorica Instituta za razvoj obrazovanja s dugogodišnjim iskustvom održavanja tečajeva i pripremanja kandidata za uspješno polaganje TOEFL testa.

 

Svi zainteresirani studenti Sveučilišta u Rijeci mogu se prijaviti za sudjelovanje putem poveznice: https://irohr.adobeconnect.com/toefluniri/.

***
Institut za razvoj obrazovanja (IRO) utemeljen je 1999. godine kao neprofitna organizacija predana razvoju, zagovaranju i provedbi politika visokog obrazovanja u Hrvatskoj. IRO se već sedamnaest godina sustavno bavi visokim obrazovanjem, posebice u područjima financiranja visokog obrazovanja, jednakosti pristupa visokom obrazovanju, razvoja nacionalnog kvalifikacijskog okvira, osiguravanja i unapređivanja kvalitete u visokom obrazovanju te akademske mobilnosti.

Stojimo Vam na raspolaganju za sve dodatne informacije i izjave i gostovanja kojima bismo najavili ovaj tečaj!

Kontakt osoba:

Anja Zojčeska, Koordinatorica komunikacija u Institutu za razvoj obrazovanja

Ova e-mail adresa je zaštićena od spam robota, nije vidljiva ako ste isključili JavaScript

01 4555 151 ili 091 727 90 24