Raspisana 4 natječaja za Rektorove nagrade
Sveučilište u Rijeci 7. veljače 2017. godine raspisalo je četiri natječaja za dodjelu Rektorovih nagrada  u  2016./2017. akademskoj godini: 
 
Rektorova nagrada za studenta volontera godine
 
Rektorova nagrada za studentski aktivizam
 
Rektorova nagrada za studentski stručni/znanstveni/umjetnički rad
 
Rektorova nagrada za sport
 
Prijave na natječaje zaprimaju se zaključno s 28. veljače 2017. godine u 12 sati.
 
 
Upute za prijavu
Prijave na natječaj vrše se elektroničkim putem upisivanjem podataka u online prijavni obrazac i učitavanjem dokumenata na SharePoint portal Sveučilišta u Rijeci.   
 
Preporučujemo da pri online prijavi koristite Internet Explorer preglednik.
Molimo da dokumente/potvrde prije učitavanja na SharePoint portal obvezno imenujete na način da na početku naziva upišete svoje prezime i ime npr. "Peric_Pero_obrazac prijave", "Peric Pero_zivotopis" i preporučujemo da ih spremite u PDF format.
 
Pristupite portalu Sveučilišta u Rijeci i online prijavi klikom na poveznicu PRIJAVA i upisivanjem vlastitog elektroničkog identiteta u sustavu AAI@EduHr (e-adresa povezana s uniri korisničkim imenom) te slijedite Upute za prijavu.
 
SVI PRIVICI (obvezno imenovani prema uputama) prilažu se na način da se klikne unutar polja za učitavanje dokumenta i odaberu opcije: "Umetni iznad" / "Prenesi datoteku" / "Pretraži" / "Prenesi na" izborom web mjesta "2016_2017 Rektorove nagrade" iz padajućeg izbornika.    
 
Podaci u prijavi bit će sačuvani tek kada ispunite sva obavezna polja (označena zvjezdicom), a prijavu je moguće dopunjavati i mijenjati, ali preporučujemo da to učinite najkasnije dan prije isteka prijavnog roka zbog mogućih problema s internet vezom.
 
 
Obavijest
U slučaju da ne možete pristupiti SharePoint portalu upisivanjem svojih korisničkih podataka AAI@EduHr, molimo da se obvezno javite LDAP administratoru na matičnom visokom učilištu. 
 
Pristupnici koji su završili studij (te im je time ukinut AAI e-identitet) moraju najkasnije do 20. veljače 2017. godine potpisanom pisanom zamolbom (obavezni podaci: ime, prezime i OIB) na adresu e-pošte: This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it zatražiti izdavanje privremenih AAI korisničkih podataka kako bi pravovremeno izvršili online prijavu.
 
Za nejasnoće i dodatne informacije u vezi natječaja molimo da se javite e-poštom na adresu: This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it .