Stipendije za izvrsnost - objavljena privremena rang-lista

Evaluacijski odbor za dodjelu stipendija za izvrsnost Sveučilišta u Rijeci objavljuje privremenu rang-listu studenata koji su ostvarili pravo na stipendiju za izvrsnost u 2017./2018. akademskoj godini. 

PRIVREMENA RANG-LISTA  Kandidati koji se na privremenoj rang-listi nalaze iznad crte, a u međuvremenu su ostvarili pravo na neku drugu stipendiju, dužni su do 31. siječnja 2018. godine putem e-pošte: Ova e-mail adresa je zaštićena od spam robota, nije vidljiva ako ste isključili JavaScript obavijestiti Sveučilište povlače li svoju prijavu na Natječaj.

Kandidati koji nisu ostvarili pravo na stipendiju mogu podnijeti vlastoručno potpisani prigovor Evaluacijskom odboru za dodjelu stipendija za izvrsnost. Pravo na prigovor regulirano je Pravilnikom o dodjeli stipendija za izvrsnost studentima Sveučilišta u Rijeci i Natječajem.

Rok i adresa za podnošenje prigovora: do 31. siječnja 2018. godine, putem e-pošte: Ova e-mail adresa je zaštićena od spam robota, nije vidljiva ako ste isključili JavaScript .