Stipendije i potpore

Sveučilište u Rijeci razvija sustav stipendiranja studenata kao neodvojivi dio suvremenog visokoškolskog obrazovanja s ciljem olakšavanja pristupa visokom obrazovanju, poboljšanja uspješnosti studiranja i znanstvenog istraživanja te potpore strateškim i razvojnim ciljevima Sveučilišta.

Stipendije se odnose na redovite studente preddiplomskih sveučilišnih, integriranih preddiplomskih i diplomskih sveučilišnih studija, preddiplomskih stručnih, diplomskih sveučilišnih i specijalističkih diplomskih stručnih studija, kao i na studente doktorskih studija.

Vrsta stipendije/potpore

Kome je namijenjena

Okvirno vrijeme raspisivanja natječaja

Stipendije za izvrsnost

Redovitim studentima po kriteriju izvrsnosti sukladno Pravilniku o dodjeli stipendija za izvrsnost studentima Sveučilišta u Rijeci 

studeni/prosinac 2017.

Stipendije i potpore Fonda A. Abramov

Redovitim studentima za pokriće troškova studija (u okviru programa „Solidarnost“)

prosinac/siječanj 2017.

Stipendije za doktorande

Studentima poslijediplomskih sveučilišnih studija Sveučilišta u Rijeci 

studeni/prosinac 2017.


Kriteriji za prijavu i potrebna prijavna dokumentacija te postupak prijava na natječaje bit će opisani u tekstovima natječaja. 

Natječaji i obavijestiHANFA dodjeljuje pet stipendija
Ponedjeljak, 19.10.2015.

Hrvatska agencija za nadzor financijskih usluga (u daljnjem tekstu: HANFA ) za akademsku godinu 2015./2016. dodjeljuje pet stipendija studentima zadnje godine diplomskih studija u RH, a koji iskazuju želju za početak svoje karijere u HANFA-i.

Natječaj

 
Natječaj za stipendije iz Fonda "Aleksandar Abramov"
Petak, 16.10.2015.
 
Raspisan je Natječaj za stipendije iz programa "Solidarnost" Fonda "Aleksandar Abramov" u 2015. godini.
Rok za podnošenje prijava je petak, 13. studenog 2015. godine u 13:59 sati

Stipendije su namijenjene redovitim studentima Sveučilišta u Rijeci:
A) slabijeg imovinskog stanja za pokriće participacije u troškovima studija u 2014./2015. akademskoj godini,
B) kao potpora studentima izrazito slabog socijalno-ekonomskog statusa i/ili teškog zdravstvenog stanja.
 
Saznaj više
 
Holcim objavio natječaj za studentske stipendije i prakse
Ponedjeljak, 25.05.2015.
Holcim Hrvatska d.o.o. otvorio je natječaj za studentske stipendije i prakse. Programom stipendiranja ambicioznim i nadarenim studentima pružit će se prilika za rad u međunarodnoj, inovativnoj i poticajnoj sredini.

Rok prijave je 1. lipnja 2015., a više o natječaju saznajte
OVDJE.
 
Svečano uručivanje potvrda o stipendiranju u povodu Dana Sveučilišta u Rijeci
Srijeda, 20.05.2015.
Obavještavaju se svi dobitnici stipendija/potpora u ak. g. 2014./2015. (stipendije za izvrsnost, stipendije za studente diplomskih studija, stipednije za studente koji studiraju u STEM/IT području, stipendije namijenjene promicanju socijalne dimenzije visokog obrazovanja, stipendije iz Fonda "Aleksandar Abramov", potpore doktorandima za realizaciju strateških ciljeva Sveučilišta) da će se u petak 22. svibnja s početkom u 12.00, u sklopu Dana Sveučilišta u Rijeci, u dvorani 003 u zgradi Građevinskog fakuleta na Kampusu održati svečano uručenje potvrda o stipendiranju.

Molimo sve stipendiste da svoj dolazak potvde najkasnije do 21. svibnja u 12.00 na adresu Ova e-mail adresa je zaštićena od spam robota, nije vidljiva ako ste isključili JavaScript .

Na svečanost su pozvani i vaši roditelji, odnosno vaše obitelji.

Čestitamo i radujemo se vašem dolasku!

POZIV REKTORA
 
Potpisivanje ugovor o stipendiranju - stipendije iz sredstava Programskog ugovora
Srijeda, 15.04.2015.
Poštovane studentice / Poštovani studenti dobitnici sveučilišnih stipendija,

Obavještavamo vas da će se potpisivanje ugovora o stipendiranju (diplomski studiji, STEM/IT, socijalna dimenzija i studenti-stranci) održati tijekom sljedećeg tjedna (od 20. do 24. travnja 2015.). Ugovore možete doći potpisati svakoga dana između 12:00 i 15:30 sati u zgradi Građevinskog fakulteta (Kampus Sveučilišta) – ured Centra za kvalitetu, Akademskog priznavanja IVK i Programskih ugovora. Uredu je najjednostavnije pristupiti bočnim (zapadnim) ulazom u Građevinski fakultet (na vratima će biti izvješena obavijest).
 
Još jednom molimo studente koji još nisu dostavili IBAN brojeve vlastitih žiro računa da to učine do petka (17. travnja 2015.) na adresu Ova e-mail adresa je zaštićena od spam robota, nije vidljiva ako ste isključili JavaScript . Ukoliko to ne učine do navedenog datuma, smatrat će se da su odustali od stipendije Sveučilišta u Rijeci.
 
Čestitamo stipendistima!
 
 
Privremeni rezultati Natječaja za stipendije za izvrsnost
Utorak, 14.04.2015.
Dana, 10. travnja 2015. godine objavljeni su privremeni rezultati Natječaja za dodjelu stipendija za izvrsnost studentima Sveuičlišta u Rijeci koje možete pogledati na sljedećoj poveznici.
 
Konačni rezultati Natječaja za stipendiranje studenata SuRi
Petak, 10.04.2015.
Rektor Sveučilišta na prijedlog Evaluacijskog odbora za dodjelu stipendija 7. travnja 2015. donio je Odluku o konačnoj rang listi stipendista koji su ostvarili pravo na stipendije temeljem Natječaja raspisanih 4. prosinca 2014.

Stipendisti će o daljnjem postupanju biti obaviješteni e-poštom.

 
Privremene rang-liste stipendija iz PU
Petak, 20.03.2015.
Objavljene su privremene rang-liste za stipendije iz Programskog ugovora koje možete pogledati na slijedećoj poveznici:
 
Konačni rezultati Natječaja za potporu doktoranada
Petak, 13.03.2015.
Rektor Sveučilišta na prijedlog Evaluacijskog odbora za dodjelu potpora doktorandima 10. ožujka 2015. donio je Odluku o konačnoj rang listi doktoranada koji su ostvarili pravo na potporu temeljem Natječaja raspisanog 4. prosinca 2014.

Doktorandi će o daljnjem postupanju biti obaviješteni e-poštom.

Saznaj više
 
Privremena rang lista dobitnika potpora
Petak, 27.02.2015.

Evaluacijski odbor za dodjelu potpora doktorandima za ostvarenje strateških ciljeva Sveučilišta u Rijeci u ak. g. 2014./2015. objavljuje Privremenu rang listu doktoranada koji ostvaruju pravo na potporu.

Svaki prijavitelj ima pravo uputiti prigovor Evaluacijskom odboru do 9. ožujka 2015. (slanjem e-pošte na Ova e-mail adresa je zaštićena od spam robota, nije vidljiva ako ste isključili JavaScript ). 

Saznaj više
 
« Početak«1234»Kraj »

Stranica 3 od 4