Stipendije
Travelbird stipendija
Travelbird nudi priliku osvojiti 3000 € uz dodatni plaćeni staž na Travelbird u Amsterdamu u trajanju od 3-6 mjeseci. Za prijavu na natječaj za stipendiju potrebno je biti student prediplomskog studija i odgovoriti na pitanje ''Koje je bilo tvoje najinspirativnije putovanje?''
Rok za prijavu je 31. svibnja 2016.
 
Natječaj za dodjelu stipendija Vlade Francuske Republike
Ministarstvo znanosti, obrazovanja i sporta Republike Hrvatske, Agencija za mobilnost i programe Europske unije i Veleposlanstvo Francuske Republike u Republici Hrvatskoj objavljuju Natječaj za dodjelu stipendija Vlade Francuske Republike.
Saznaj više
 
Stipendije za NR Kinu 2016./2017.
NR Kina raspisala je Natječaj za dodjelu stipendija u akademskoj godini 2016./2017.
Saznaj više
 
Program Amgen Scholars
Međunarodni program Amgen Scholars nudi priliku studentima preddiplomskih studija za provođenje osmotjednog istraživanja u vrhunskim obrazovnim institucijama širom Europe na područjima prirodnih znanosti i biotehnologije. Uz stipendiju pokriven je smještaj i troškovi puta.
Više informacija možete naći na slijedećim web stranicama:

http://www.pasteur.fr/en/teaching/student-internships/amgen-scholars-program

http://amgenscholars.com/europe-program

http://amgenscholars.com/japan-program

 
Stipendije Sveučilišta Macquarie u Sydneyu
Sveučilište Macquarie u Sydneyu nudi hrvatskim doktorandima stipendije za provođenje istraživanja u Australiji.
Saznaj više
 
Istraživačke stipendije u Japanu za europske i japanske istraživače Canon fundacija
Fundacija Canon dodjeljuje istraživačke stipendije u Japanu za europske i japanske istraživače. Kandidati trebaju da imati završen doktorski studij ili minimalno diplomski studij.
Saznaj više
 
Stipendije Njemačkog saveznog parlamenta (IPS)
Njemački savezni parlament (Deutscher Bundestag) raspisuje natječaj za više petomjesečnih stipendija, koje stipendistima omogućavaju neposredni rad sa zastupnicima Bundestaga.
Saznaj više
 
AIDA Program stipendiranja azerbajdžanske međunarodne agencija za razvoj
Otvoren je Natječaj za Program AIDA stipendiranja u organizaciji Azerbajdžanske međunarodne agencija za razvoj.
Saznaj više
 
Učenje danskog jezika u Danskoj
Hrvatskim studentima preddiplomskog i diplomskog studija te doktorandima se nudi se mogućnost ljetnog učenja danskog jezika u Danskoj počevši od ljeta 2016. godine.
Saznaj više
 
Stipendija za sudjelovanje u VI. proljetnoj školi
Srednjeeuropska inicijativa CEI UniNet Cooperation Activities, visokoškolski smjer kliničkog inženjeringa (SSIC_HECE) uz magistarski studijski program u sklopu Sveučilišta u Trstu organiziraju Proljetnu školu pod nazivom "ICT, economical and organizational issues for e-health integration in the enlarged Europe".
Saznaj više
 
Natječaj za poslijediplomske studije u Montpellieru
Veleposlanstva RH u Francuskoj je raspisalo Natječaj za poslijediplomske studije u Montpellieru.
Saznaj više
 
GSC program Sveučilišta u Tokiju
Sveučilište u Tokiju (School of Science) pokrenulo je program pod nazivom Global Science Course (GSC).
Saznaj više
 
ROTARY/DAAD Stipendija za ak. god. 2015./2016. na Sveučilištu Carl von Ossietzky u Oldenburgu
Raspisan je Natječaj za ROTARY/DAAD Stipendiju u akademskoj godini 2015./2016. na Sveučilištu Carl von Ossietzky u Oldenburgu. Stipendija je namijenjena studentima koji žele provesti čitavu akademsku godinu na Sveučilištu Carl von Ossietzky u Oldenburgu.
Saznaj više
 
KNB stipendije
Veleposlanstvo Republike Indonezije u Zagrebu objavljuje natječaj za dodjelu stipendija za studiranje na magistarskim studijima na jednom od 13 uglednih sveučilišta u Indoneziji.
Saznaj više
 
Stipendija GO STYRIA Sveučilišta u Grazu 2015/16.
Sveučilište u Grazu objavilo je natječaj za stipendije za akademsku godinu 2015/2016. pod nazivom "Go Styria" namijenjene studentima iz područja jugoistočne Europe. Na navedenu stipendiju mogu se prijaviti kandidati diplomskih, poslijediplomskih, ili postdoktorskih studija, u zimskom semestru akademske godine 2015/16., na razdoblje od najdulje 4 mjeseca.
Saznaj više
 
Otvorene prijave za Türkiye stipendije 2015.
Otvorene su prijave za Türkiye stipendije 2015. Prijave u sklopu programa 'Türkiye stipendije' se zaprimaju isključivo online te su besplatne. Kandidati se mogu prijaviti samo za jedan stipendijski program, prema svojoj obrazovnoj podlozi te u skladu s akademskim ciljevima.
Saznaj više
 
Forum Alpbach - natječaji za stipendije i ljetne škole 2015.
Forum Alpbach objavljuje Natječaje za stipendije i ljetne škole u 2015. godini. Pozivaju se mladi ljudi iz cijelog svijeta da se natječu za dobivanje Alpbach stipendije.
Saznaj više
 
Natječaj Centra za francusko-japanske napredne studije u Parizu 2016.
Raspisan je Natječaj Centra za francusko-japanske napredne studije u Parizu 2016.
Saznaj više
 
Millennium Fellowship program
Atlantic vijeće zaprima prijave za program pod nazivom 'Millennium Fellowship'. Ovaj je program osnovan u svojstvu nove inicijative Vijeća, s ciljem dodatnog školovanja budućih lidera diljem svijeta kojima je stalo do izgradnje sigurne, održive i uspješne budućnosti.
Saznaj više
 
Stipendije za magistarske i doktorske studije Sveučilišta u Oxfordu
Odjel za sociologiju Sveučilišta u Oxfordu je raspisao Natječaj stipendija za magistarske i doktorske studije Sveučilišta u Oxfordu. 
Saznaj više
 
Program stipendiranja Darmasiswa
Indonezijska vlada ponudila je Darmasiswa program stipendija za akademsku godinu 2015./2016. Program je namijenjen stranim studentima iz zemalja koje imaju diplomatske odnose s Indonezijom.
Saznaj više
 
« Početak«123456789»Kraj »

Stranica 2 od 9