Stipendije
Stipendije za znanstveno istraživanje u Japanu
Japanska zaklada Matsumae International Foundation objavila je natječaj za dodjelu dvadesetak stipendija za obavljanje znanstvenog istraživanja u Japanu u trajanju od 3 do 6 mjeseci u razdoblju od travnja 2016. do ožujka 2017. godine.
Saznaj više
 
Stipendije zaklade British Scholarship Trust
Ministarstvo znanosti, obrazovanja i sporta Republike Hrvatske, Agencija za mobilnost i programe Europske unije i zaklada "British Scholarship Trust" pozivaju zainteresirane znanstvene novake i asistente s visokih učilišta i znanstvenoistraživačkih instituta u RH na podnošenje prijave za dodjelu stipendije za znanstveno istraživanje na britanskim sveučilištima u trajanju od 1 do 3 mjeseca tijekom akad. g. 2015./2016.
Saznaj više
 
GoEuro Scholarship Programme
GoEURO je objavio natječaj za stipendiranje studenata, s glavnim ciljem poticanja inovativnosti i kreativnosti.
Saznaj više
 
Stipendije za doktorske i poslijedoktorske studije "Eugene Ionescu" 2015
Raspisan je međunarodni natječaj za stipendije za doktorske i poslijedoktorske studije„Eugen Ionescu“ namijenjen nastavnicima, istraživačima i doktorandima koji se žele usavršavati od 3 do 6 mjeseci na jednom od rumunjskih sveučilišta članica Sveučilišne agencije za frankofoniju (AUF).
Saznaj više
 
Program 'OneStart'
OneStart je program namijenjen studentima, postdoktorandima i istraživačima mlađima od 36 godina iz svih područja koji žele napraviti iskorak u poduzetništvo, s glavnom nagradom koja iznosi £100k (€125k) i slobodnim laboratorijskim prostorom.
Saznaj više
 
Malaysian Technical Cooperation Programme (MTCP)
Malaysian Technical Cooperation Programme (MTCP) trenutno nudi stipendije na razini diplomskog studija (magisterij) međunarodnog karaktera za akademsku godinu 2015/2016.
Saznaj više
 
Konferencija 'University-Industry Interaction' 2015.
Ključni događaj u polju povezivanja sveučilišta i industrije, poduzetništva i inovacija jest konferencija pod nazivom 'University-Industry Interaction' 2015.
Saznaj više
 
Otvoreni Natječaji u sklopu Bilateralnog programa akademske mobilnosti
Raspisana su dva Natječaja u sklopu Bilateralnog programa akademske mobilnosti.
Saznaj više
 
Združeni programi Erasmus Mundus
Združeni programi Erasmus Mundus u području Poslovnog Izvješćivanja/ Business Intelligence i Analize većih podataka/Big Data Analysis
Saznaj više
 
Wellcome Trust program stipendiranja
Fakultet prirodnih znanosti Sveučilišta u Manchesteru nudi četverogodišnju stipendiju na razini poslijediplomskog studija za 5 izvrsnih znanstvenika koji bi se pridružili znanstvenoj grupaciji Wellcome Trust s početkom u rujnu 2015. godine.
Saznaj više
 
JEES program za stipendiranje stranih studenata koji studiraju u Japanu
JEES (Japan Educational Exchanges and Services) jest organizacija osnovana 1935. godine sa svrhom da se studentskim kreditima pomogne školovanje studenata u Japanu. JEES se financira isključivo od privatnog kapitala, od privatnih tvrtki koje im daju novac za tu namjenu.
Saznaj više
 
Objavljen natječaj za dodjelu stipendija u sklopu Fulbright Senior Specialist Programa
Veleposlanstvo SAD-a u Republici Hrvatskoj raspisalo je natječaj za dodjelu stipendije u sklopu Fulbright Senior Specialist programa. Stipendija omogućava kraći boravak američkim znanstvenicima i stručnjacima na hrvatskim visokoškolskim ustanovama.
Saznaj više
 
Prijave za pripravnička mjesta u Europskoj komisiji
Otvoren je novi krug prijava za pripravnička mjesta u Europskoj komisiji, uključujući Glavnu upravu za pismeno prevođenje.
Saznaj više
 
Stipendije Sveučilišta Swiss UMEF

SVEUČILIŠTE SWISS UMEF u Ženevi nudi pet stipendija za studijske programe od preddiplomskog do doktorskog studija. Stipendije vrijede za akademsku godinu 2014/2015.
Saznaj više
 
BAYHOST godišnje stipendije 2015/16
Bavarski visokoškolski centar za srednju, istočnu i jugoistočnu Europu (BAYHOST), raspisuje natječaj Slobodne države Bavarske za dodjelu godišnjih stipendija za poslijediplomsko i doktorsko usavršavanje u Bavarskoj u ak. god. 2015./16.
Saznaj više
 
Canon istraživačke stipendije u Japanu
Objavljen je tekst Natječaja pod nazivom Canon Foundation u Europi, gdje se nude stipendije za europske i japanske istraživače s doktoratom ili magisterijem iz bilo kojeg znanstvenog polja.
Saznaj više
 
Stipendije Republike Makedonije
Veleposlanstvo Republike Makedonije informira da Ministarstvo obrazovanja i znanosti Republike Makedonije daje stipendije za studiranje na dodiplomskim studijima na makedonskom jeziku na svim državnim visokoobrazovnim institucijama u R. Makedoniji, te stipendije Hrvatskim studentima za studiranje na Univerzitetu informatičkih znanosti i tehnologije „Sv. Apostol Pavle“ u Ohridu.
Saznaj više
 
Stipendija Sveučilišta u Pečuhu
Sveučilište u Pečuhu i Grad Pečuh raspisali su natječaj za dodjelu 2 stipendije za zimski semestar 2014./2015.
Saznaj više
 
Stipendije Zaklade Mummert
Zaklada Rochus i Beatrice Mummert dodjeljuje budućim vrhunskim menadžerima iz srednje i jugoistočne Europe višegodišnje stipendije iz područja ekonomskih, tehničkih i prirodnih znanosti te turizma i sporta.
Saznaj više
 
Stipendije japanske Vlade za 2015. godinu
Raspisan je natječaj japanskog Ministarstva obrazovanja, kulture, sporta, znanosti i tehnologije (MEXT) za dodjelu stipendija za poslijediplomske istraživačke studije.
Saznaj više
 
Natječaj za Endeavour stipendije za 2015. godinu
Natječaj za Endeavour stipendije za 2015. godinu je otvoren. Endeavour stipendije su međunarodno priznati programi australske Vlade koji se dodjeljuju na temelju znanstvenih i stručnih postignuća stipendista. Program promovira znanje, unaprijeđuje obrazovanje, spaja znastvenike i gradi trajne veze između Australije i svijeta.
Saznaj više
 
« Početak«123456789»Kraj »

Stranica 3 od 9