DogađanjaIPA IV komponenta Razvoj ljudskih potencijala
Na mrežnim stranicama Agencije za strukovno obrazovanje, Odjela za financiranje i ugovaranje IPA programa  (ASOO-DEFCO) objavljen je godišnji plan za dodjelu bespovratnih sredstava za 2011. godinu
Read more...
 
40 milijuna eura za "Marie Curie"
Europska unija osigurala je 40 milijuna eura za više od 400 stipendija postdoktorantima koji ove godine počinju svoje prvo istraživanje u europskim istraživačkim institutima, priopćila je u srijedu Europska komisija.
Read more...
 
Dvodnevna radionica "Inovacije u inženjerskom projektiranju"
Centar za suradnju i edukaciju - Collaborative Training Center Tehničkog fakulteta Sveučilišta u Rijeci, u okviuTEMPUS projekta WBC-VMnet organizira dvodnevnu radionicu na temu inoviranja znanja u području inženjerskog projektiranja.
Read more...
 
Prijenos uživo Inteligent Energy Europe Info dana 18.1.2011.
Kao i prije svakog javnog poziva za projektne prijave programa Inteligentna energija u Europi (IEE), tako i prije ovog za 2011. g., održava se europski Info dan IEE programa s naglaskom na pojedinosti nadolazećeg poziva za 2011.

Konferenciju možete pratiti uživo na live-stream servisu mrežnih stranica ovog europskog programa koji se bavi uklanjanjem ne-tehničkih barijera za širu primjenu sistema obnovljivih izvora energije. Konferencija se održava danas 18.1.2011. g.


 
Održan informativni dan za FP7 specifični program Ideje
Ministarstvo znanosti, obrazovanja i športa organiziralo je FP7 informativni dan za specifični program Ideje, koji je 10. prosinca 2010. održan na Fakultetu elektrotehnike i računarstva u Zagrebu
Read more...
 
« StartPrev61626364NextEnd »

Page 61 of 64