Studiji u inozemstvu
Ponuda poslova u Poljskoj
 MBE group Sp. z.o.o. iz Poljske objavljuje online  sa velikom ponudom poslova u Poljskoj.
 više
 
Geopolitički studiji u Pragu
Fakultet društvenih znanosti na Karlovom sveučilištu u Pragu poziva studente na studij Geopolitičkih studija.
Saznaj više
 
Ponuda stručne prakse u Irskoj
Modern Polyglots Ltd. iz Irske nudi stručnu praksu studentima u trajanju od 3,6 ili 9 mjeseci. U ponudi su pozicije: Office Administrator, Web developer, Legal Officer, Market researcher and Accountant, Secretary/Interpreter, English teacher, Business adviser.
više...
brošura...
 
Međunarodna ljetna škola Sveučilišta u Oslu -natjecaj za stipendije
Međunarodna ljetna škola Sveučilišta u Oslu poziva sve zainteresirane studente na ljetnu školu od 25. srpnja do 5. kolovoza 2016. Studentima se nude kolegiji vezani uz norveški jezik, kulturu i društvo. Prijaviti se može online do 1. veljače 2016. Više informacija o prijavljivanju, samoj školi i stipendijama moguće je pronaći na:
 
Međusveučilišni master iz diplomacije
Španjolska diplomatska škola objavila je natječaj za Međusveučilišni master iz diplomacije, tečaj koji se održava od listopada 2016. do lipnja 2017. Tečajevi se održavaju iz područja  međunarodnog javnog prava, međunarodnih odnosa, sociologije, povijesti međunarodnih odnosa, međunarodnog privatnog prava, ekonomije, Europske Unije i međunarodne organizacije.
Saznaj više
 
Ponuda stručne prakse u Grčkoj
Digital Icon Studio of Thessaloniki, dio je Fakulteta primijenjenih umjetnosti pri Aristotle University of Thessaloniki u Grčkoj. Nudi se obavljanje stručne prakse u Digital Icon studiju u periodu od 6 mjeseci.  Područje prakse obuhvaća: Web programming, Media and Arts management (blogger).
Saznaj više...
 
Stipendije za studiranje na Graduate School of Korea University
Graduate School of Korea University nudi stipendije za diplomske i doktorske studije iz područja humanističkih znanosti, društvenih znanosti, prirodnih i tehničkih znanosti. Također je dostupan i smještaj.
Rok prijave: 22.02.2016. -31.03.2016.
Više informacija
 
Stažiranje u Bruxellesu u 2016. godini
 Republika Hrvatska sudjeluje u Strategiji EU za dunavsku regiju, te su u  ovom trenutku sve zemlje sudionice strategije pozvane da objave natječaj namijenjen studentima za tromjesečno stažiranje u uredu Dunavske kontaktne točke u Bruxellesu u 2016. godini.
Više informacija
 
Ponuda stručne prakse
Tvrtka Rhodesnow & Algoos Study Work and Travel studentima nudi obavljanje stručne prakse u Grčkoj, Španjolskoj, Francuskoj, Sjedinjenim Američkim Državama, Južnoj Americi, Kini, Rusiji i na Cipru.
Više
Prijavni obrazac
 
Ponuda stručne prakse u Mađarskoj
Firma Legalis Global iz Budimpešte nudi kratkoročnu praksu studentima iz područja ekonomije, prava i marketinga.
Legal Recruitment Assistant...
Marketing Assistant...
Operations Associate...
Recruitment Project Coordinator...
TTL Digital Content Marketer...
 
« Početak«12345678»Kraj »

Stranica 1 od 8