Kalendar događanja
Prethodni mjesec Jučer Sutra Idući mjesec
Godišnji pregled Mjesečni pregled Tjedni pregled Danas Traži Odabir mjeseca
Međunarodna znanstvena konferencija „Child maltreatment and well-being: Contemporary issues, research and practice“ (FFRI)
Petak, 07.07.2017., 09:00

 


Međunarodna znanstvena konferencija

„Child maltreatment and well-being: Contemporary issues, research and practice“.

na Filozofskom fakultetu 7. srpnja 2017. otpočeti će prvi radni dan prve Međunarodne interdisciplinarne znanstvene konferencije posvećene razmatranju položaja i zaštite djece od neprimjerenih i nasilnih ponašanja odraslih prema djeci.

Sudionici konferencije su eminentni stručnjaci različitih znanstvenih područja i zemalja. Konferencija će se održati u suorganizaciji Filozofskoga fakulteta u Rijeci, Odsjek za pedagogiju, Katedra za obiteljsku pedagogiju, prof. dr. sc. Jasminka Zloković i Fakulteta zdravstvenih studija i Medicinskog fakulteta, Katedra za društvene i humanističke znanosti u medicini i Katedra za javno zdravstvo, Stjepka Popović, mag.educ.soc.

Drugi radni dan održati će se na Medicinskom fakultetu 8. srpnja 2017.

Rad konferencije osim spomenuta dva fakulteta podržava i Unesco (United Nation Educational Scientific and Cultural Organization), Uni Twni (Unesco Chair on Social Sciences and Medical Humanities, University of Rijeka), Sveučilište u Rijeci i Pravobraniteljstvo Republike Hrvatske.

Pozivamo sve zainteresirane djelatnike i studente Sveučilišta u Rijeci da se pridruže konferenciji!

PROGRAM

Nazad