Vijesti
Ponedjeljak, 20.10.2014.
Prvi dan Konferencije
Na Kampusu Sveučilišta u Rijeci u tijeku je prvi dan održavanja međunarodne konferencije o interdisciplinarnim europskim studijima (Novi) izazovi za Europu u vremenu promjena / znanje - ključni alat za bolju Europu. Konferencija se održava u organizaciji Ministarstva vanjskih i europskih poslova RH, Sveučilišta u Rijeci i Centra za napredne studije jugoistočne Europe Sveučilišta u Rijeci, a ugošćuje brojne ugledne stručnjake. Danas su na programu dvije prezentacije i tri panel diskusije.
Saznaj više
 
Ponedjeljak, 13.10.2014.
Predstava Veliki smiješni rat
Sveučilište u Rijeci poziva zainteresirane na predstavu ''Veliki smiješni rat'' kojom studij Gluma i mediji obilježava počatak nove akademske godine. Riječ je o dvjema izvedbama koje će biti održane u Hrvatskom kulturnom domu na Sušaku u utorak i srijedu, 14. i 15. listopada 2014. s početcima u 20 sati. Igraju studentice i studenti 2. godine Studija, a režiju i dramaturgiju ove predstave u ključu commedie dell'arte, nastale prema Goldonijevim djelima, potpisuju prof. Rade Šerbedžija i doc. Lenka Udovički. Ulaz je besplatan!
Saznaj više
 
Ponedjeljak, 13.10.2014.
alt
Stipendije Fonda A. Abramov
Sveučilište u Rijeci raspisalo je Natječaj za dodjelu stipendija iz programa "Solidarnost" Fonda "Aleksandar Abramov". Namijenjene su studenticama i studentima slabijeg imovinskog stanja za pokriće participacije u troškovima studija u 2013./2014. akad. godini i kao potpora studenticama i studentima koji su posebno socijalno/financijski ugroženi. Prijave na natječaj podnose se zaključno do ponedjeljka, 10. studenog 2014. u 23.59 sati isključivo elektronički, putem Share Point Portala.
Saznaj više
 
Ponedjeljak, 13.10.2014.
10. Sajam stipendija
Sveučilište u Rijeci poziva zainteresiranu javnost na svečano otvorenje 10. jubilarnog Sajma stipendija i visokog obrazovanja, koji će biti održan u četvrtak, 16. listopada 2014. na Filozofskom fakultetu na Kampusu Sveučilišta u Rijeci. Zemlja partner ovogodišnjeg Sajma je Francuska. Sudjelovat će više od 60 izlagača iz Europe, Sjeverne Amerike, Bliskog istoka i Azije, od čega 14 hrvatskih. Povodom otvorenja bit će održan okrugli stol ''Povećanje dostupnosti visokog obrazovanja kroz studentske potpore'' od 9.30 do 12 sati u dvorani 006 Filozofskog fakulteta.
Saznaj više
 

Javna rasprava


Trenutno nema otvorenih javnih rasprava.
 

Aktualno

 
STUDENTSKI IZBORI ZA STUDENTSKI ZBOR SVEUČILIŠTA U RIJECI

I STUDENTSKE ZBOROVE SASTAVNICA SVEUČILIŠTA U RIJECI

Saznaj više