Vijesti
Petak, 29.08.2014.
Javni poziv znanstvenicima
U sklopu IPA Adriatic projekta PACINNO objavljen je javni poziv za Program usavršavanja znanstvenika u poslovnim i poduzetničkim vještinama Managerial-Entrepreneurial Skills Development for Researchers, odnosno međunarodni intenzivni program usavršavanja namijenjen istraživačima zaposlenim u javnim znanstvenim institucijama i voditeljima istraživanja i razvoja u visokotehnološkim poduzećima Jadranske regije. Program je besplatan, a rok za prijave je 20. rujna.
Saznaj više
 
Ponedjeljak, 28.07.2014.
Oslobađanje od školarina
Senat Sveučilišta u Rijeci na svojoj je 68. sjednici održanoj 22. srpnja ove godine donio odluku kojom se redovite studentice i studenti Sveučilišta u Rijeci koji dolaze iz poplavljenih područja Vukovarsko-srijemske županije oslobađaju plaćanja participacije u troškovima studija u akademskoj godini 2014. / 2015. Uvjet za ostvarenje navedenog prava je prijavljeno prebivalište na poplavljenom području (općine Gunja i Drenovci i naselja Rajevo Selo, Račinovci, Posavski Podgajci, naselje Strošinci u općini Vrbanja).
Saznaj više
 
Ponedjeljak, 28.07.2014.
Jesenski rok - slobodna mjesta
Kvota Sveučilišta u Rijeci za upis u prvu godinu preddiplomskih sveučilišnih, preddiplomskih stručnih i integriranih sveučilišnih studija na ljetnom je roku popunjena za oko 85 %. Od ukupne upisne kvote od 3408 mjesta na ljetnom je roku popunjeno njih 2946. Za jesenski upisni rok, koji će se provoditi na 49 od ukupno 60 studijskih programa, ostalo je slobodno 470 mjesta. Prijave u jesenskom roku provodit će se također putem Središnjeg prijavnog ureda i portala www.postani-student.hr.
Saznaj više
 
Utorak, 22.07.2014.
alt
Održana 68. sjednica Senata
Danas je održana višesatna, 68. redovita sjednica Senata, posljednja pred ljetnu stanku. Na sjednici su potvrđeni novi članovi Senata: prof. dr. sc. Dora Smolčić Jurdana, nova dekanica Fakulteta za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu Opatija, te predstavnici studenata: novoizabrani predsjednik Studentskog zbora Sveučilišta Aleksandar Šušnjar, predstavnik studenata poslijediplomskih studija Danko Žitinić te Slobodan Šolaja s Pravnog i Igor Salopek s Medicinskog fakulteta.
Saznaj više
 

Javna rasprava


Sveučilište u Rijeci temeljem odluke Senata i s obzirom da je nakon prve javne rasprave usvojen velik broj primjedaba i sugestija, stavlja na dodatnu javnu raspravu
Nacrt Pravilnika o ocjenjivanju asistenata, poslijedoktoranada i mentora.
Rasprava je otvorena do 8. rujna 2014. Prijedloge i komentare možete ostaviti na Shere Point Portalu.

Sveučilište u Rijeci temeljem odluke Senata stavlja na javnu raspravu
Prijedlog kriterija za ocjenjivanje nastavne djelatnosti.
Kriteriji nastavne izvrsnosti za produljenje ugovora o radu iza 65. godine
Rasprava je otvorena do 10. rujna 2014. Prijedloge i komentare možete ostaviti na Share Point Portalu.

Sveučilište u Rijeci temeljem odluke Senata stavlja na javnu raspravu
Prijedlog kriterija za ocjenjivanje znanstvene djelatnosti.
Rasprava je otvorena do 10. rujna 2014. Prijedloge i komentare možete ostaviti na Share Point Portalu.

Najave

No events

Aktualno

 
STUDENTSKI IZBORI ZA STUDENTSKI ZBOR SVEUČILIŠTA U RIJECI

I STUDENTSKE ZBOROVE SASTAVNICA SVEUČILIŠTA U RIJECI

Saznaj više