Vijesti
Ponedjeljak, 29.09.2014.
E-tečaj Ideje za tržište
E-tečaj Ideje za tržište kreiran je u sklopu projekta Poticanje učenja za razvoj tržišnih ideja (Stimulating Learning for Idea-to-Market, SLIM), sufinanciranog iz Programa za cjeloživotno učenje u kojem Sveučilište u Rijeci sudjeluje kao partner. E-tečaj je kreiran kako bi pomogao u procesu komercijalizacije ideje uz istodobnu zaštitu intelektualnog vlasništva. E-tečaj je besplatan, dostupan 24 sata dnevno s bilo kojeg mjesta s kojeg možete pristupiti internetu. Lako se može uklopiti u osobni stil učenja i natrpan poslovni raspored.
Saznaj više
 
Petak, 26.09.2014.
Stipendiranje mladih istraživača
Centar za napredne Studije Jugoistočne Europe – Center for Advanced Studies – South Eastern Europe (CAS), nakon godinu dana od svog osnivanja i djelovanja raspisao je poziv za stipendiranje mladih istraživača te na taj način krenuo u realizaciju jednog od svojih glavnih ciljeva. Međunarodni poziv namijenjen je mladim istraživačima koji žele boraviti na Sveučilištu u Rijeci u periodu od minimalno 2 mjeseca i maksimalno 10 mjeseci. Poziv je raspisan 20. rujna, a prijave traju do 20. listopada 2014. Selekcija stipendista i rezultati bit će objavljeni u prosincu 2014.
Saznaj više
 
Četvrtak, 25.09.2014.
Produkcija zvuka i glazbe
U tijeku su prijave za edukacijski program Sveučilišta u Rijeci ''Produkcija zvuka i glazbe''. Voditeljica programa je muzikologinja doc. dr. sc. Diana Grgurić. Program je namijenjen pristupnicima koji imaju osnovna glazbena znanja te završenu minimalno srednju školu. Po završetku tečaja pristupnici dobivaju sveučilišnu potvrdu te stječu 10 ECTS bodova. Na program se upisuje 15 polaznika, a rad s mentorima je individualiziran. Prijave su otvorene do 20. studenog 2014. Prijaviti se, kao i saznati više informacija o programu možete OVDJE.
Saznaj više
 
Četvrtak, 25.09.2014.
Uskoro Sajam stipendija
Sljedećeg mjeseca Institut za razvoj obrazovanja organizira deseti, jubilarni Sajam stipendija i visokog obrazovanja, koji će biti održan 14. listopada 2014. u Nacionalnoj i sveučilišnoj knjižnici u Zagrebu te 16. listopada 2014. na Filozofskom fakultetu na Kampusu Sveučilišta u Rijeci. Zemlja partner ovogodišnjeg Sajma stipendija je Francuska, a na sajmu ukupno sudjeluje više od pedeset izlagača iz Europe, Sjeverne Amerike, Bliskog istoka i Azije, koji će predstaviti svoje studijske programe i programe stipendiranja.
Saznaj više
 

Javna rasprava

Temeljem odluke Senata Sveučilišta u Rijeci od 16. rujna 2014. produljuje se vrijeme trajanja javne rasprave za donašenje Kriterija za ocjenjivanje nastavne djelatnosti i Kriterija za ocjenjivanje znanstvene djelatnosti do 10. listopada 2014. 

Prijedlog Kriterija za ocjenjivanje znanstvene djelatnosti  -  Prijedloge i komentare možete ostaviti OVDJE.

Prijedlog Kriterija za ocjenjivanje nastavne djelatnosti  -  Prijedloge i komentare možete ostaviti OVDJE

Kriteriji nastavne izvrsnosti za produljenje ugovora o radu iza 65. godine


Aktualno

 
STUDENTSKI IZBORI ZA STUDENTSKI ZBOR SVEUČILIŠTA U RIJECI

I STUDENTSKE ZBOROVE SASTAVNICA SVEUČILIŠTA U RIJECI

Saznaj više