Vijesti
Četvrtak, 21.02.2019.
Strategija za istraživače
Na Sveučilištu u Rijeci održana je ekspertna evaluacija vezana uz Strategiju ljudskih resursa za istraživače (HRS4R), odnosno obnovu priznanja Europske komisije HR Excellence in Research, koje je Sveučilište ostvarilo još 2010. kao prvo u RH i među prvih 10 u Europi. Provedeni su intervjui s 4 skupine istraživača. 
Saznaj više
 
Utorak, 19.02.2019.
Naučite kineski jezik!
Na Fakultetu za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu Sveučilišta u Rijeci u tijeku su upisi osme generacije polaznika cjeloživotnog obrazovanja baziranih na kineskom jeziku: Kineski jezik u turizmu za početnike i  Poslovno komuniciranje na kineskom za početnike. Programi traju po 60 sati, a prijave se zaprimaju do 17. ožujka.
Saznaj više
 
Utorak, 19.02.2019.
Dan hrvatske glagoljice
Predavanjem "Glagoljska listina Stjepana IV. Frankopana Frani Batistiću" konzervatora Željka Bistrovića iz Konzervatorskog odjela u Rijeci Sveučilišna knjižnica će u petak, 22. veljače obilježiti "Dan hrvatske glagoljice i glagoljaštva". Predavanje će biti održano u dvorani ''Glagoljica'' u 13 sati.
Saznaj više
 
Utorak, 19.02.2019.
8. Rijeka psihologije
U prepunoj glavnoj dvorani palače Modello održano je svečano otvaranje 8. Rijeke psihologije, tradicionalne manifestacije koja se održava o okviru Tjedna psihologije, koji se održava na nacionalnoj razini. U Rijeci i okolici u čak 14 gradova i općina bit će održano preko 100 različitih događanja. 
Saznaj više
 

Razvoj istraživačke infrastrukture na Kampusu

  • Katalog_CNRM_HR
  • Katalog_GRADRI
  • Katalog_CMNZT_HR
  • Katalog_CVT_HR
  • Znanstvena oprema RISK
 
Brošura za brucoše 2018
 
 
 

Opća uredba europskog parlamenta i vijeća

Ove stranice koriste kolačiće kako bi osigurale bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost. Ako se slažete s korištenjem kolačića kliknite 'Slažem se'.

Više o kolačićima
Više o privatnosti
Pogledajte uredbu (EU) 2016/679 europskog parlamenta i vijeća

EU Cookie Directive plugin by www.channeldigital.co.uk