Vijesti
Četvrtak, 13.12.2018.
10 godina Riječke kroatističke škole
Riječka kroatistička škola (RKŠ) koja djeluje pri Filozofskom fakultetu Sveučilišta u Rijeci proslavila je prošloga tjedna 10 obljetnicu djelovanja. Kroz koje promiče poznavanje hrvatskog jezika, književnosti i kulture u međunarodnom okviru te razvija suvremene metode poučavanja hrvatskog kao drugog ili stranog jezika.
Saznaj više
 
Srijeda, 12.12.2018.
O karijernom savjetovanju
Na Filozofskom je fakultetu održana regionalna radionica pod nazivom ''Važnost karijernog savjetovanja u visokom obrazovanju: Kako odgovoriti na potrebe tržišta rada?''. Radionicu je organiziralo Ministarstvo rada i mirovinskoga sustava u suradnji s Agencijom za znanost i visoko obrazovanje te Sveučilište u Rijeci.
Saznaj više
 
Srijeda, 12.12.2018.
Svečana dodjela Nagrada Zaklade
Upravni odbor Zaklade Sveučilišta u Rijeci, a na prijedlog stručnog povjerenstva, na svojoj je 79. sjednici donio Odluku o dodjeli nagrada Zaklade za 2017. kalendarsku godinu. Svečana dodjela Nagrada bit će održana u četvrtak, 20. prosinca 2018. s početkom u 13.30 sati na Rektoratu Sveučilišta u Rijeci.
Saznaj više
 
Utorak, 11.12.2018.
Vijeće za suradnju s Francuskom
Na Rektoratu Sveučilišta u Rijeci jučer, 10. prosinca 2018. održana je prva, osnivačka sjednica Intersektorskog vijeća Sveučilišta u Rijeci za suradnju s Francuskom Republikom. Počasni članovi Vijeća su i Njihove Ekselencije gđa Corinne i g. Phillipe Meunier, veleposlanici Francuske u Republici Hrvatskoj.
Saznaj više
 

Razvoj istraživačke infrastrukture na Kampusu

  • Znanstvena oprema RISK
  • Katalog_CMNZT_HR
  • Katalog_CNRM_HR
  • Katalog_GRADRI
  • Katalog_CVT_HR
 
Brošura za brucoše 2018
 
 
 

Opća uredba europskog parlamenta i vijeća

Ove stranice koriste kolačiće kako bi osigurale bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost. Ako se slažete s korištenjem kolačića kliknite 'Slažem se'.

Više o kolačićima
Više o privatnosti
Pogledajte uredbu (EU) 2016/679 europskog parlamenta i vijeća

EU Cookie Directive plugin by www.channeldigital.co.uk