Vijesti
Petak, 08.02.2019.
Treći Rektorski forum u Mostaru
Nakon prvog i drugog rektorskog foruma jugoistočne Europe i zapadnog Balkana, koji su održani u Novom Sadu i Zagrebu, kada je potpisana i Deklaracija sveučilišta, Sveučilište u Mostaru je 7. i 8. veljače ugostilo 3. Rektorski forum, na kojem su sudjelovali predstavnici 24 sveučilišta s područja jugoistočne Europe i zap. Balkana.
Saznaj više
 
Utorak, 05.02.2019.
Specijalistički studij za ravnatelje
Filozofski fakultet Sveučilišta u Rijeci raspisuje natječaj za upis ''Poslijediplomski specijalistički studij za ravnatelje odgojno-obrazovnih ustanova'' za stjecanje akademskoga naziva sveučilišnog specijalista upravljanja i vođenja odgojno-obrazovnom ustanovom. Rok za podnošenje prijava je 22. veljače 2019.
Saznaj više
 
Utorak, 05.02.2019.
U svibnju na FFRI-u DOKON 2019.
U svibnju 2019. na Filozofskom će fakultetu Sveučilišta u Rijeci biti održana Doktorska konferencija za doktorande poslijediplomskih doktorskih studija pedagogije i obrazovnih znanosti - DOKON 2019., u organizaciji Odsjeka za pedagogiju Filozofskog fakulteta. Rok za prijavu sažetaka je 15. ožujka 2019.
Saznaj više
 
Utorak, 05.02.2019.
Gosporadski savjet RITEH-a
Na Tehničkom fakultetu je održana druga sjednica Gospodarskog savjeta Tehničkog fakulteta. Naglašena je važnost sudjelovanja predstavnika gospodarstva u obrazovnom procesu, stručnim praksama koje studenti obavljaju u privrednim subjektima kao i važnost pripravništva ili stipendiranja.
Saznaj više
 

Najave

No events

Razvoj istraživačke infrastrukture na Kampusu

  • Katalog_GRADRI
  • Znanstvena oprema RISK
  • Katalog_CVT_HR
  • Katalog_CMNZT_HR
  • Katalog_CNRM_HR
 
Brošura za brucoše 2018
 
 
 

Opća uredba europskog parlamenta i vijeća

Ove stranice koriste kolačiće kako bi osigurale bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost. Ako se slažete s korištenjem kolačića kliknite 'Slažem se'.

Više o kolačićima
Više o privatnosti
Pogledajte uredbu (EU) 2016/679 europskog parlamenta i vijeća

EU Cookie Directive plugin by www.channeldigital.co.uk