Kreće usavršavanje talijanskog na Filozofskom, NL, 2. 3. 2011.
KREĆE USAVRŠAVANJE TALIJANSKOG NA FILOZOFSKOM
 
 
altRIJEKA Filozofski fakultet Sveučilišta u Rijeci do 8. ožujka provodi natječaj za upis programa cjeloživotnog učenja Stručno usavršavanje talijanskog jezika, komunikacije i kulture – najavio je na jučerašnjoj konferenciji za novinare dekan prof. dr. Predrag Šustar. Pojašnjavajući kako je riječ o prvom dijelu programa koji omogućuje usvajanje i razvoj širokog spektra raspona profesionalnih vještina potrebnih za obavljanje raznovrsnih djelatnosti u različitim društvenim područjima dekan je najavio da će se na jesen održati drugi dio tog programa, a istovremeno će se pokrenuti i preddiplomski studij talijanistike, te će se oformiti i Odsjek talijanistike. Dodajući kako će se prvi dio programa održati kao tromjesečni program doc. dr. Gianna Mazzieri Sanković istaknula je da je za upis programa potrebno aktivno poznavanje talijanskog jezika, kao i završen bilo koji preddiplomski ili diplomski studij.
    Cijena programa je 3 tisuće kuna, a postoji mogućnost plaćanja u tri rate, kazala je doc. dr. Mazzieri Sanković.
    Prema najavi voditelja stručnog usavršavanja doc. dr. Giovannia D'Alessia svečano otvorenje programa održat će se 26. ožujka, a sama će se nastava odvijati petkom i subotom svakog drugog tjedna. Prvu generaciju polaznika činit će 30 kandidata, a program je koncipiran na način da se polaznicima nude dva obavezna i dva izborna predmeta. Polaznici će ukupno odslušati 75 sati nastave koja će biti organizirana kao predavanja, seminari i vježbe, a studentima je potrebno minimalno 15 ECTS bodova da bi završili program. (I. Š. K.)
 
 
 

Opća uredba europskog parlamenta i vijeća

Ove stranice koriste kolačiće kako bi osigurale bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost. Ako se slažete s korištenjem kolačića kliknite 'Slažem se'.

Više o kolačićima
Više o privatnosti
Pogledajte uredbu (EU) 2016/679 europskog parlamenta i vijeća

EU Cookie Directive plugin by www.channeldigital.co.uk