Počela s radom knjižnica sveučilišnih odjela
Utorak, 08.03.2011.
Nakon što je prošlog tjedna otvoren knjižnični punkt u zgradi Učiteljskog fakulteta u Kampusu, od ponedjeljka 7. ožujka 2011., Sveučilišna knjižnica Rijeka otvorila je svoj punkt i za korisnike sveučilišnih odjela matematike, informatike i fizike u zgradi u Omladinskoj 14.
 
Knjižnica će na obje lokacije biti otvorena radnim danom od 9,00 do 17,00 sati.
 
Time su studentima i nastavnicima sveučilišnih odjela osigurani primjereni uvjeti za kvalitetno studiranje, te znanstveni i stručni rad i prije no što presele u Kampus. Nakon preseljenja, u zgradi odjela u Kampusu će djelovati jedinstvena podružnica Sveučilišne knjižnice namijenjena svim sastavnicama Sveučilišta koje do sada nisu imale svoju knjižnicu. 
 
Na taj način Sveučilišna knjižnica Rijeka počinje raditi po uzoru na suvremena europska sveučilišta koja imaju središnju knjižnicu i podružnice, gdje se u središnjoj knjižnici obavljaju „logistički“ poslovi nabave i obrade građe, a podružnice su orijentirane na izravan rad s korisnicima.  
 
VAŽNO! Zbog potrebe obrade građe u novoj bazi Podružnice Kampus, knjige se naručuju za sljedeći dan i to osobno, dolaskom u knjižnicu ili slanjem e-maila s podacima o knjizi na adresu: Ova e-mail adresa je zaštićena od spam robota, nije vidljiva ako ste isključili JavaScript .
 
 
 

Opća uredba europskog parlamenta i vijeća

Ove stranice koriste kolačiće kako bi osigurale bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost. Ako se slažete s korištenjem kolačića kliknite 'Slažem se'.

Više o kolačićima
Više o privatnosti
Pogledajte uredbu (EU) 2016/679 europskog parlamenta i vijeća

EU Cookie Directive plugin by www.channeldigital.co.uk