Poslovna škola za studente
Četvrtak, 10.03.2011.
Svečanom dodjelom diploma, 10. ožujka 2011. godine,  na Rektoratu Sveučilišta u Rijeci, obilježen je završetak 4. ciklusa Poslovne škole za studente 2010. Radi se o zajedničkom projektu Hrvatske udruge poslodavaca Podružnice Rijeka, Primorsko – goranske županije i Sveučilišta u Rijeci.


Hrvatska udruga poslodavaca Podružnica Rijeka osmislila je i u suradnji sa Primorsko-goranskom županijom i Sveučilištem u Rijeci 2007.g. pokrenula projekt Poslovne škole za studente, na tragu rastuće potrebe za kompetentnim mladim ljudima, a istovremeno nedovoljne povezanosti studenata i obrazovnih institucija s gospodarstvom i potrebama poslovnog sektora.

Projekt se ove godine održava   četvrtu godinu za redom, a tijekom  proteklih godina pohađalo je 120 studenata. Ideja vodilja ovog projekta je povezati najbolje studente završnih godina studija Sveučilišta u Rijeci s najboljim poduzećima regije, s ciljem podizanja konkurentnosti jednih i drugih.

 

 
 
 

Opća uredba europskog parlamenta i vijeća

Ove stranice koriste kolačiće kako bi osigurale bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost. Ako se slažete s korištenjem kolačića kliknite 'Slažem se'.

Više o kolačićima
Više o privatnosti
Pogledajte uredbu (EU) 2016/679 europskog parlamenta i vijeća

EU Cookie Directive plugin by www.channeldigital.co.uk