Prehrana uskoro
Četvrtak, 10.03.2011.
Prorektorica za znanost i razvoj Sveučilišta prof. dr. sc. Nevenka Ožanić izvijestila je o stanju radova na objektu Studentskog restorana u Kampusu na Trsatu.

Za zgradu Studentske prehrane obavljen je tehnički predpregled 19. siječnja 2011., organiziran od strane Odjela gradske uprave za provedbu dokumenata prostornog uređenja i građenje. Nakon pregleda dokumentacije, stanja izvedenosti građevinsko obrtničkih radova na objektu i provjere njihove funkcionalnosti od strane ovlaštenih osoba, dobiveno je službeno očitovanje Odjela gradske uprave s popisom nedostataka.

Investitor je zatražio očitovanje projektanta i nadzora te su sve primjedbe poslane na očitovanje izvođaču radova, koje je također dobiveno. Napravljena je tablica sa zaduženjima za otklanjanje navedenih nedostataka i radi se na njihovom uklanjanju. U međuvremenu je zgrada u potpunosti opremljena namještajem i opremom za funkcioniranje restorana. Čeka se atest – ispitivanje na buku - koji je neophodan za registraciju restorana za korisnika – Studentski centar Sveučilišta u Rijeci.

 
 
 

Opća uredba europskog parlamenta i vijeća

Ove stranice koriste kolačiće kako bi osigurale bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost. Ako se slažete s korištenjem kolačića kliknite 'Slažem se'.

Više o kolačićima
Više o privatnosti
Pogledajte uredbu (EU) 2016/679 europskog parlamenta i vijeća

EU Cookie Directive plugin by www.channeldigital.co.uk