Sveučilište u Rijeci u pregovorima s Francuskom alijansom
Sveučilište u Rijeci su 2. ožujka 2011. godine posjetili predstavnici Ureda za suradnju i kulturnu djelatnost Francuskog veleposlanstva u RH Jean Maiffredy, ataše za obrazovnu suradnju i Jasna Bas, ataše za znanstvenu i sveučilišnu suradnju u pratnji Irene Janković Čregar, voditeljice Francuske alijanse u Rijeci. Primio ih je prorektor za međunarodnu suradnju prof.dr.sc. Damir Zec, kome su iznijeli svoj prijedlog uspostavljanja tješnje suradnje Francuske alijanse i Sveučilišta u Rijeci u pogledu podučavanja francuskog jezika.

Ujedno je održana  prezentacija o mogućnostima dobivanja stipendija za studij u Francuskoj. Nakon toga su na Filozofskom fakultetu u Rijeci održavani sastanci na kojima je razmatrana mogućnost primjene modela učenja francuskog jezika kao izbornog predmeta u suradnji s Francuskom alijansom. Tom je prilikom predloženo da se model inaugurira najprije na Filozofskom fakultetu a potom i ostalim sastavnicama Sveučilišta u Rijeci.


 
 
 

Opća uredba europskog parlamenta i vijeća

Ove stranice koriste kolačiće kako bi osigurale bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost. Ako se slažete s korištenjem kolačića kliknite 'Slažem se'.

Više o kolačićima
Više o privatnosti
Pogledajte uredbu (EU) 2016/679 europskog parlamenta i vijeća

EU Cookie Directive plugin by www.channeldigital.co.uk