Universitas na novoj adresi
Srijeda, 16.03.2011.
U prostorijama Učiteljskog fakulteta od sada djeluje Udruga za visoko školstvo Universitas. Djelatnost Universitasa prepoznata je kroz unaprijeđivanje rada visokoškolskih institucija te mnogih drugih aktivnosti u području visokog obrazovanja.

Od Osnivačke skupštine 1. lipnja 2000. godine Udruga za razvoj visokoga školstva Universitas djeluje u prostorima Filozofskog fakulteta, pa smo očekivali da će tako i ostati nakon preseljenja Filozofskog fakulteta u Kampus na Trsatu. Na žalost, s dekanom Filozofskog fakulteta prof. dr. Predragom Šustarom nismo mogli ostvariti nastavak deset godišnje suradnje, pa smo se obratili Učiteljskom fakultetu (koji s Filozofskim dijeli zgradu).

Učiteljski fakultet u posljednje se vrijeme profilirao kao institucija koja vodi posebnu skrb ne samo za kvalitetno obrazovanje svojih studenata nego i za druge aktivnosti koje doprinose pozitivnoj slici Učiteljskog fakulteta u javnosti. Više članova Universitasa dolazi s Učiteljskog fakulteta, a neki od njih od samog početka daju poseban doprinos aktivnostima Udruge.

Sa zadovoljstvom ističemo da je Učiteljski fakultet prihvatio naš poziv i omogućio nam djelovanje u njihovim prostorima, doživljavajući suradnju s Universitasom i kao mogućnost vlastite afirmacije. Universitas će, dakako, kroz sve svoje aktivnosti javno isticati suradnju i podršku Učiteljskog fakulteta.

Universitas zahvaljuje svim dekanima Filozofskog fakulteta na uspješnoj suradnji u proteklih 10 godina djelovanja Udruge.

Objavljenu novost moete proitati na www.universitas.hr

Udruga za razvoj visokoga kolstva "Universitas"
Omladinska 14, HR - 51000 Rijeka
Tel.  +385 51 265 711/713
Fax. +385 51 265-799
Mob. +385 95 863 24 84


 
 
 

Opća uredba europskog parlamenta i vijeća

Ove stranice koriste kolačiće kako bi osigurale bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost. Ako se slažete s korištenjem kolačića kliknite 'Slažem se'.

Više o kolačićima
Više o privatnosti
Pogledajte uredbu (EU) 2016/679 europskog parlamenta i vijeća

EU Cookie Directive plugin by www.channeldigital.co.uk