Održan VII. znanstveni kolokvij
Srijeda, 30.03.2011.
U sklopu niza znanstvenih kolokvija koji se održavaju s ciljem popularizacije znanosti i upoznavanja s recentnim znanstvenim dostignućima jučer je u zgradi Filozofskog i Učiteljskog fakulteta predavanje održao eminentni profesor dr. sc. Đuro Josić.
 
Dr. sc. Josić profesor medicine i patologije na američkom Sveučilištu Brown priznati je svjetski znanstvenik koji je objavio preko 140 znanstvenih radova, a međunarodno je istaknut u  svojoj stručnosti  u izolaciji i identifikaciji biopolimera, osobito membrane  i proteina plazme.

Dr. sc. Josiću, u prosincu 2010. godine, potvrđen je izbor u znanstveno-nastavno zvanje redovitog profesora Odjela za biotehnologiju Sveučilišta u Rijeci.

Predavanje pod nazivom „Proteomika i translacijska medicina: Je li to pravi put za identifikaciju novih dijagnostičkih i prognostičkih biomarkera?“ privuklo je mnoge profesore, ali i studente prvenstveno Odjela za biotehnologiju i Medicinskog fakulteta, ali i svih ostalih sastavnica Sveučilišta.

Više o istaknutom profesoru možete pročitati u njegovom životopisu.

 
 
 

Opća uredba europskog parlamenta i vijeća

Ove stranice koriste kolačiće kako bi osigurale bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost. Ako se slažete s korištenjem kolačića kliknite 'Slažem se'.

Više o kolačićima
Više o privatnosti
Pogledajte uredbu (EU) 2016/679 europskog parlamenta i vijeća

EU Cookie Directive plugin by www.channeldigital.co.uk