Sveučilišta su nositelji promjena
Četvrtak, 07.04.2011.
Sudjelovanjem na Regionalnoj konferenciji „Upravljanje univerzitetima u zemljama zapadnog Balkana“ održanoj u Sarajevu od 5. do 6. travnja, rektor prof. dr. Pero Lučin prezentirao je model  upravljanja  reformom kurikuluma na primjeru Sveučilišta u Rijeci, naglasivši da su upravo sveučilišta nositelji društvenih promjena.

Regionalna konferencija s posebnim osvrtom na temu „Uspjesi i izazovi u procesu integracije univerziteta/sveučilišta“ u organizaciji Rektorske konferencije BiH i projekta Delegacije Europske unije „Podrška reformi visokog obrazovanja u Bosni i Hercegovini“ okupila je mnoge uvažene stručnjake i znanstvenike iz Makedonije, Hrvatske, Bosne i Hercegovine, ali i Europe.

Cilj Konferencije bio je predstavljanje postignutog napretka u procesu integracije na javnim univerzitetima/sveučilištima u BiH te razmjena informacija i iskustava u implementaciji principa integriranog sveučilišta u zemljama iz regije.

Dio Rektorova izlaganja možete pogledati ovdje.
 
 
 

Opća uredba europskog parlamenta i vijeća

Ove stranice koriste kolačiće kako bi osigurale bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost. Ako se slažete s korištenjem kolačića kliknite 'Slažem se'.

Više o kolačićima
Više o privatnosti
Pogledajte uredbu (EU) 2016/679 europskog parlamenta i vijeća

EU Cookie Directive plugin by www.channeldigital.co.uk