Susret svih generacija diplomiranih studenata Tehničkog fakulteta, NL, 14. 4. 2011.

Susret svih generacija diplomiranih studenata Tehničkog fakulteta
 

 
 
Članovi Alumni kluba Tehničkog fakultetaRIJEKA Sve generacije diplomiranih studenata Tehničkog fakulteta Sveučilišta u Rijeci okupile su se na druženju Alumni kluba, organiziranog u povodu proslave 50. obljetnice uspješnog rada ove visokoškolske ustanove. Kako je naglasio predsjednik prof. dr. Zmagoslav Prelec, Alumni klub osnovan je radi jačanja veza završenih studenata i fakulteta i međusobnog povezivanja svih studenata koji su završili studij na Tehničkom fakultetu.
    – Klub je osnovan 2000. godine pod imenom Akademski klub, a prvi je predsjednik bio prof. dr. Božidar Križan. Redovito organiziramo znanstvena i stručna predavanja u cilju promocije tehničkih znanosti i inženjerske struke, rekao je prof. dr. Prelec, koji je pozvao sve završene studente Tehničkog fakulteta na učlanjenje u Alumni klub. Okupljene je pozdravila prodekanica prof. dr. Jasna Prpić-Oršić, a prof. dr. Božidar Križan predstavio je monografiju što je izašla iz tiska u povodu 50. obljetnice Tehničkog fakulteta. (A. P.)
 
 
 

Opća uredba europskog parlamenta i vijeća

Ove stranice koriste kolačiće kako bi osigurale bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost. Ako se slažete s korištenjem kolačića kliknite 'Slažem se'.

Više o kolačićima
Više o privatnosti
Pogledajte uredbu (EU) 2016/679 europskog parlamenta i vijeća

EU Cookie Directive plugin by www.channeldigital.co.uk