Grundtvig Stručna usavršavanja

Drugi rok za prijavu aktivnosti Stručna usavršavanja za natječaj 2011. godine je 29.04. 2011. (za prijavu aktivnosti koje započinju nakon 01.09. 2011.).

 Stručno usavršavanje (In-service training) je aktivnost potprograma Grundtvig u sklopu Programa za cjeloživotno učenje. Stručno usavršavanje namijenjeno je prije svega osoblju povezanom s obrazovanjem odraslih u trajanju od 5 dana do 6 tjedana u nekoj obrazovnoj ustanovi koja se bavi obrazovanjem odraslih u Europi sa ciljem usavršavanja praktičnih i profesionalnih vještina te produbljivanja znanja o europskom sustavu obrazovanja odraslih.

 Stručno usavršavanje možete ostvariti kroz oblik:

 Tečaja – organizirani u vidu radionica i predavanja, kojeg možete naći u bazi http://ec.europa.eu/education/trainingdatabase/.

Stručno usavršavanje možete pronaći i izvan ove baze podataka ali mora biti u sklopu Programa za cjeloživotno učenje.

Financijska potpora za realizaciju aktivnosti Grundtvig stručna usavršavanja koja se dodjeljuje odabranim kvalitetnim prijavama sufinancira troškove puta, životne troškove, troškove kotizacije tečaja kao i jezične pripreme ukoliko je potrebna.

Detaljnije informacije o pravilima prijave na natječaj za Grundtvig stručna usavršavanja te o koristima koje Vi i Vaša ustanova možete dobiti iz ovih projekata možete naći na mrežnoj stranici http://www.mobilnost.hr/index.php?id=147.

Molimo da prije prijave na http://www.mobilnost.hr/index.php?id=400 proučite Nacionalna pravila za prijavitelje za 2011. godinu. Molimo da posebno obratite pažnju na privitak I gdje možete pronaći Listu kriterija za provjeru formalne prihvatljivosti i listu kriterija za provjeru kvalitete.

Na istoj stranici pronaći ćete i prijavni obrazac za Stručna usavršavanja te upute za ispunjavanje prijavnog obrasca.

Sve dodatne upite možete poslati na Ova e-mail adresa je zaštićena od spam robota, nije vidljiva ako ste isključili JavaScript .

 
 
 

Opća uredba europskog parlamenta i vijeća

Ove stranice koriste kolačiće kako bi osigurale bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost. Ako se slažete s korištenjem kolačića kliknite 'Slažem se'.

Više o kolačićima
Više o privatnosti
Pogledajte uredbu (EU) 2016/679 europskog parlamenta i vijeća

EU Cookie Directive plugin by www.channeldigital.co.uk