Otvoren restoran!
Četvrtak, 21.04.2011.
Danas je, na radost studenata, ali i djelatnika Sveučilišta, u Kampusu Sveučilišta otvoren restoran studentske prehrane. Andrea Mešanović, predstavnica studenata u Senatu i dopredsjednica Studentskog zbora Sveučilišta prerezala je vrpcu te na taj način službeno otvorila novouređeni prostor, namijenjen prvenstveno studentima.
 
Studente, djelatnike sastavnica koje već ''žive'' na prostoru Kampusa te ostale nazočne pozdravili su ravnatelj Studentskog centra mr. sig. Dinko Jurjević i rektor prof. dr. sc. Pero Lučin. Rektor je u kratkom prigodnom govoru čestitao svima koji su sudjelovali u izgradnji i organizaciji rada u novom objektu te istaknuo kako se nada i vjeruje da će restoran jako skoro postati mjesto druženja studenata i znanstvenika iz raznih dijelova svijeta.
 
Rektor Lučin poručio je nazočnima kako je otvaranje studentskog restorana samo još jedna stepenica koja vodi ka ostvarenju krajnjeg cilja – studentskog grada koji studentima i djelatnicima nudi sve sadržaje potrebne za kvalitetno i uspješno studiranje i rad.

 
 
 
 

Opća uredba europskog parlamenta i vijeća

Ove stranice koriste kolačiće kako bi osigurale bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost. Ako se slažete s korištenjem kolačića kliknite 'Slažem se'.

Više o kolačićima
Više o privatnosti
Pogledajte uredbu (EU) 2016/679 europskog parlamenta i vijeća

EU Cookie Directive plugin by www.channeldigital.co.uk