Andreji Brajnoviću nagrada za najbolju ambalažu 2011.
Ponedjeljak, 09.05.2011.
U sklopu festivala ambalaže FEST.A CROPAK 2011, u Maloj dvorani Vatroslava Lisinskoga u Zagrebu 6. svibnja 2011., dodijeljene su nagrade za najbolju ambalažu na hrvatskom tržištu. Pobjedničku ambalažu Studentske kreativne radionice CROPAK 2011izradio je Andrea Brajnović, student Akademije primijenjenih umjetnosti u Rijeci pod mentorskom palicom doc. Aljoše Brajdića.

Na natječaj za najbolju ambalažu na hrvatskom tržištu CROPAK, u organizaciji Instituta za ambalažu i tiskarstvo - TECTUS, prijavljeno je 30 proizvoda i 32 serije u 11 kategorija, što ukupno čini više od 170 proizvoda. Za prestižnu nagradu za najbolju ambalažu na tržištu regije REGPAK pristigla su 64 proizvoda, a nagrade su dodijeljene u dvije kategorije. Na svečanosti su proglašeni brojni dobitnici nagrada u profesionalnim kategorijama, te jedan pobjednik Studentske kreativne radionce CROPAK 2011.

Na ovogodišnjoj radionici sudjelovalo je 128 studenata iz slijedećih ustanova: Grafički fakultet Svuečilišta u  Zagrebu, Umjetnička akademija Svučilišta u Splitu, Akademija primijenjenih umjetnosti Sveučilišta u Rijeci i Agora - Visoka škola tržišnih komunikacija s pravom javnosti, Zagreb.

Zadatak ovogodišnje Radionice bio je oblikovanje serije kozmetičkih proizvoda s posebnom namjenom tvrtke SUBAN.
U prvom krugu žiriranja u kojem su sudjelovali mentori radionica, naručitelj i supervizor, izdvojeno je 6 najboljih radova.

Radovi dvoje studenata s Akademije ušli su u finale (Mateja Rusak i Andrea Brajnović).
Pobjednik ovogodišnje Studentske kreativne radionice CROPAK 2011.  je student 4. godine Likovne pedagogije Andrea Brajnović s Akademije primijenjenih umjetnosti Sveučilišta u Rijeci. Rješenje će biti realizirano te će se u bliskoj budućnosti proizvodi tvrtke SUBAN s dizajnom našeg studenta nalaziti na policama diljem Hrvatske.
 
 
 

Opća uredba europskog parlamenta i vijeća

Ove stranice koriste kolačiće kako bi osigurale bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost. Ako se slažete s korištenjem kolačića kliknite 'Slažem se'.

Više o kolačićima
Više o privatnosti
Pogledajte uredbu (EU) 2016/679 europskog parlamenta i vijeća

EU Cookie Directive plugin by www.channeldigital.co.uk