Radionica na temu strateškog upravljanja
Utorak, 17.05.2011.
Rektor Sveučilišta u Rijeci, prof. dr. sc. Pero Lučin je 17. svibnja 2011. otvorio seriju radionica koje će se održavati od 17. do 20. svibnja 2011. na sveučilišnom Kampusu u zgradi Filozofskog fakulteta. Sveučilište u Rijeci, u suradnji i s punom potporom Veleposlanstva Sjedinjenih Američkih Država i Nj. E. Jamesa Foleya, organizira program usavršavanja rukovodstava fakulteta i sveučilišnih odjela iz strateškog upravljanja u visokoškolskom obrazovanju.

Radionicu vode četiri predavača: Dr. Edward G. Simpson, Jr., profesor emeritus na Sveučilištu u Georgiji, okrug Athens, u saveznoj američkoj državi Georgiji, SAD, koji je ujedno i voditelj/koordinator grupe, Dr. David Winthrop Hanson, voditelj financijskog odjela i glavni izvršni direktor tvrtke Seychelles Development Company, Dr. Sue Henderson, potpredsjednica institucionalnog napretka pri Queens College-u njujorškog Gradskog sveučilišta, te Dr. Erik C. Ness, docent pri Institutu Visokoga Obrazovanje Sveučilišta u Georgiji.

Saznaj više


 
 
 

Opća uredba europskog parlamenta i vijeća

Ove stranice koriste kolačiće kako bi osigurale bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost. Ako se slažete s korištenjem kolačića kliknite 'Slažem se'.

Više o kolačićima
Više o privatnosti
Pogledajte uredbu (EU) 2016/679 europskog parlamenta i vijeća

EU Cookie Directive plugin by www.channeldigital.co.uk