Studentima uskoro ključevi Grada
Petak, 27.05.2011.
Ovogodisnja dvodnevna manifestacija studentskih dana, u sklopu koje je najavljen pregršt sportskih, kulturnih i zabavnih događanja, započinje 3. lipnja.

 

Program studentskih dana započet će popularno-znanstvenim predavanjem g. Hongjoo Hahm-a, voditelja Ureda Svjetske banke za Hrvatsku, 3. lipnja  na Filozofskom fakultetu u  Kampusu u 14 sati.

Nakon predavanja uglednog gosta cijela manifestacija premješta se na Korzo gdje je za 16 sati najavljen početak športskih natjecanja.

Službeno otvaranje Studentskog dana predviđeno je za 17,30 sati, uz prisustvo predstavnika Grada Rijeke i Županije te rektora prof. dr. Lučina, prilikom kojeg će gradonačelnik Obersnel predati  ključeve Grada predsjedniku Studentskog zbora Ivanu Roji.

Kao i proteklih, i za ovu godinu, najavljena je revijalna utakmica između predstavnika Grada Rijeke i  predstavnika Sveučilišta koja će, vjerujemo, svim gledateljima, a i natjecateljima donijeti pola sata neizvjesnosti i uzbuđenja.

Važno je za spomenuti i Job fair koji će za posjetitelje biti otvoren na Trgu 111. brigade u subotu od 10,30 pa sve do 18,30 sati. Na istome mjestu bit će predstavljene studentske udruge, a studenti će moći pogledati i izložbu studenata Akademije primijenjenih umjetnosti.

Cijela manifestacija završit će u dobroj atmosferi na Gatu Karoline riječke uz nastupe poznatih riječkih glazbenika Mandrilia, Urbana, Dubioze kolektiv te Kirila Dzajkovskog.

Svi najavljeni sadržaji su besplatni.
 
Više o programu Studentskog dana saznajte ovdje.

 
 
 

Opća uredba europskog parlamenta i vijeća

Ove stranice koriste kolačiće kako bi osigurale bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost. Ako se slažete s korištenjem kolačića kliknite 'Slažem se'.

Više o kolačićima
Više o privatnosti
Pogledajte uredbu (EU) 2016/679 europskog parlamenta i vijeća

EU Cookie Directive plugin by www.channeldigital.co.uk