POSLJEDNJE RADIONICE AMERIČKIH STUDENATA O MOGUĆNOSTIMA STUDIRANJA U SAD-u
Bivše studentice američkih sveučilišta savjetuju posjetitelje Instituta za razvoj obrazovanja
 
Bivše studentice prestižnih američkih sveučilišta Georgetown University i University of Wisconsin-Madison u lipnju će održati posljednje radionice i predavanja u ovoj akademskoj godini za sve zainteresirane za mogućnosti studiranja u SAD-u. Uz pomoć i savjete alumna američkih sveučilišta hrvatski studenti i srednjoškolci imat će priliku naučiti kako uspješno izabrati i prijaviti se na američka sveučilišta, napisati motivacijsko pismo te iz prve ruke čuti koje su prednosti studiranja u SAD-u. 
 
Institut za razvoj obrazovanja (IRO) je jedini ovlašteni EducationUSA centar u Hrvatskoj koji djeluje uz potporu State Departmenta, te već više od 12 godina hrvatskim studentima pruža besplatne, potpune i nepristrane informacije o mogućnostima studiranja u SAD-u.

Obrazovna savjetovanja s alumnama američkih sveučilišta i obrazovnim savjetnicama IRO-a održat će se u prostorijama Instituta za razvoj obrazovanja, Preradovićeva 33, 10 000 Zagreb, prema sljedećem rasporedu:

•    Četvrtak, 02.06.2011. od 18:30-19:30 sati
Savjetovanje: Vodič kroz upis na studij u inozemstvu (Sandra Dobrić, obrazovna savjetnica u Institutu za razvoj obrazovanja)
•    Utorak, 07.06.2011. od 18:30-19:30 sati
Radionica: Pisanje motivacijskog pisma za prijavu na američka sveučilišta (Jessica Kuntz, alumna Sveučilišta Georgetown)
 
•    Utorak, 14.06.2011. od 18:30-19:30 sati
Radionica: Izbor sveučilišta za studij u SAD-u (Michele Doyle, alumna Sveučilišta Wisconsin-Madison)
Radionice i predavanja se održavaju na engleskom jeziku, osim savjetovanja "Vodič kroz upis na studij u inozemstvu" koje se održava na hrvatskom jeziku.

Ulaz na sva događanja je slobodan uz obaveznu prethodnu predbilježbu na Ova e-mail adresa je zaštićena od spam robota, nije vidljiva ako ste isključili JavaScript najkasnije do 17 sati na dan prije održavanja pojedinog događanja. Nakon predbilježbe na navedenu e-mail adresu, primit ćete povratni e-mail kojim ćemo potvrditi Vašu uspješnu predbilježbu na savjetovanje.

Želite studirati u SAD-u? Institut za razvoj obrazovanja zna kako!

Institut za razvoj obrazovanja /
Institute for the Development of Education
Preradovićeva 33, HR - 10000 Zagreb, Croatia
t: +385 1 4555 151 / +385 1 4817 195
f: +385 1 4555 150
Ova e-mail adresa je zaštićena od spam robota, nije vidljiva ako ste isključili JavaScript / www.iro.hr
 
 
 

Opća uredba europskog parlamenta i vijeća

Ove stranice koriste kolačiće kako bi osigurale bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost. Ako se slažete s korištenjem kolačića kliknite 'Slažem se'.

Više o kolačićima
Više o privatnosti
Pogledajte uredbu (EU) 2016/679 europskog parlamenta i vijeća

EU Cookie Directive plugin by www.channeldigital.co.uk