Predavanje prof.dr sc. Stanimira Vuka-Pavlovića
Utorak, 10.11.2009.
Prof. dr. sc. Stanimir Vuk-Pavlović, direktor Odjela za matične stanice Klinike Mayo, Rochester, Minnesota i profesor na Medicinskom fakultetu istoimene klinike, boravio je kao gost predavač na Sveučilištu u Rijeci 3. studenoga 2009. gdje je u organizaciji Sveučilišnoga Odjela za biotehnologiju održao predavanje pod naslovom „Razvijanje stanične imunoterapije u karcinoma prostate“.

Profesor Vuk-Pavlović jedan je od najuglednijih znanstvenika hrvatskog porijekla u dijaspori. Na studijima Odjela za biotehnologiju profesor Vuk-Pavlović drži kolegij „Stanično inženjerstvo i stanična terapija“. Odjel za biotehnologiju Sveučilišta u Rijeci pregovara o trajnome angažmanu prof. dr. Vuk-Pavlovića u projektu razvoja problematike regenerativne medicine i stanične terapije sa svom potrebnom infrastrukturom. Takav bi projekt predstavljao sponu između bazične znanosti i primjene u liječenju oboljelih od malignih bolesti.
 
 
 

Opća uredba europskog parlamenta i vijeća

Ove stranice koriste kolačiće kako bi osigurale bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost. Ako se slažete s korištenjem kolačića kliknite 'Slažem se'.

Više o kolačićima
Više o privatnosti
Pogledajte uredbu (EU) 2016/679 europskog parlamenta i vijeća

EU Cookie Directive plugin by www.channeldigital.co.uk