Pokrenute dvije javne rasprave
Utorak, 14.06.2011.
Na sjednici Senata održanoj 13. lipnja otvorene su javne rasprave o Prijedlogu izmjena i dopuna Pravilnika o studijima Sveučilišta u Rijeci te o Prijedlogu Pravilnika o izdavačkoj djelatnosti Sveučilišta u Rijeci. Djelatnici i studenti Sveučilišta mogu svoje primjedbe i prijedloge izmjena i dopuna dostaviti na Ova e-mail adresa je zaštićena od spam robota, nije vidljiva ako ste isključili JavaScript ili postaviti na SharePoint portal Sveučilišta.

 
Prijedlog izmjena i dopuna Pravilnika o studijima Sveučilišta u Rijeci

Odlukom Senata Sveučilišta u Rijeci otvara se javna rasprava o prijedlogu izmjena i dopuna Pravilnika o studijima Sveučilišta u Rijeci.
Primjedbe/ prijedlozi izmjena i dopuna predloženog teksta potrebno je dostaviti do 27. lipnja 2011. godine elektronskim putem na adresu Ova e-mail adresa je zaštićena od spam robota, nije vidljiva ako ste isključili JavaScript ili postaviti na SP portal Sveučilišta.
 
Rezultati projekta „Uspješnost bolonjskog procesa“ provedenog među studentima i nastavnicima Sveučilišta u Rijeci iskazali su nužnu potrebu za izmjenama i dopunama Pravilnika o studijima. Na temelju primjedbi koje su na Pravilnik o studijima iznesli članovi Stručnog vijeća Centra za studije na sjednicama održanim 5. travnja, 3. svibnja i 7. lipnja 2011. godine sačinjen je priloženi prijedlog.
 
Prijedlog Pravilnika o izdavačkoj djelatnosti Sveučilišta u Rijeci

Odlukom Senata Sveučilišta u Rijeci otvara se javna rasprava o prijedlogu Pravilnika o izdavačkoj djelatnosti Sveučilišta u Rijeci.
Primjedbe/prijedlozi izmjena i dopuna predloženog teksta potrebno je do 13. srpnja 2011. godine dostaviti na Ova e-mail adresa je zaštićena od spam robota, nije vidljiva ako ste isključili JavaScript ili postaviti na SP portal Sveučilišta.
 
Prijedlog Pravilnika izradilo je  Povjerenstvo za izradu Pravilnika o izdavačkoj djelatnosti koje je imenovao Senat 9. veljače 2010. godine, a čiji zadatak je bio, sukladno točki 2. iste Odluke, izraditi Pravilnik o izdavačkoj djelatnosti Sveučilišta u Rijeci.
 
 
 
 

Opća uredba europskog parlamenta i vijeća

Ove stranice koriste kolačiće kako bi osigurale bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost. Ako se slažete s korištenjem kolačića kliknite 'Slažem se'.

Više o kolačićima
Više o privatnosti
Pogledajte uredbu (EU) 2016/679 europskog parlamenta i vijeća

EU Cookie Directive plugin by www.channeldigital.co.uk