Potpisan Sporazum o znanstveno-razvojnoj suradnji
Utorak, 14.06.2011.
Dekan Ekonomskog fakulteta Sveučilišta u Rijeci prof. dr. sc. Heri Bezić i predsjednik Hrvatske banke za obnovu i razvitak gosp. Anton Kovačev, svečano su potpisali Sporazum o znanstveno-razvojnoj suradnji u ime svojih ustanova.

Cilj ovog sporazuma je uspostavljanje i razvijanje trajne znanstveno-razvojne suradnje na području uzajamnog pružanja znanstvenih, stručnih, poslovnih i organizacijskih usluga radi poboljšavanja ukupne efikasnosti i uspješnosti poslovanja HBOR-a i Ekonomskog fakulteta Sveučilišta u Rijeci. Sporazumom je obuhvaćena i redovita razmjena poslovno relevantnih informacija, realizacija tematskih istraživanja te organizacija seminara, radionica, okruglih stolova, konferencija i edukativnih programa.

Bitno je naglasiti da će u zajedničkim projektima HBOR i Ekonomski fakultet u Rijeci uvijek voditi računa o angažmanu studenata, kao i o mogućnosti edukacije i zapošljavanja mladih znanstvenika i stručnjaka u vezi s projektima.

"Obrazovanje i usavršavanje na različitim interesnim područjima iznimno su važni za uspjeh pojedinaca, institucija i društva u cjelini, a brze promjene u okruženju u kojem živimo i radimo, nameću nam nužnost stalnih ulaganja u stjecanje novih znanja i razvoj ljudskih potencijala. Ovaj sporazum Hrvatske banke za obnovu i razvitak i Ekonomskog fakulteta u Rijeci omogućit će kvalitetniju razmjenu najnovijih informacija i primjera iz teorije i prakse što će doprinjeti uspješnijem poslovanju obje institucije, kvalitetnijem obrazovanju mladih stručnjaka, a time i ukupnom razvoju hrvatskog gospodarstva", izjavio je Anton Kovačev, predsjednik Uprave HBOR-a. 
 
 

Opća uredba europskog parlamenta i vijeća

Ove stranice koriste kolačiće kako bi osigurale bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost. Ako se slažete s korištenjem kolačića kliknite 'Slažem se'.

Više o kolačićima
Više o privatnosti
Pogledajte uredbu (EU) 2016/679 europskog parlamenta i vijeća

EU Cookie Directive plugin by www.channeldigital.co.uk