Parlamentarci Velike Britanije posjetili SuRi
Srijeda, 15.06.2011.
Delegacija Sveučilišta u Rijeci u sastavu: Rektor prof. dr. sc. Pero Lučin, prorektor za suradnju s gospodarstvom i lokalnom zajednicom prof. dr. sc. Pavao Komadina, te Darko Štefan, mag. oec., rukovoditelj službe za međunarodnu suradnju, primila je 14. lipnja 2011. u posjet izaslanstvo Britansko-hrvatske međuparlamentarne skupine prijateljstva Parlamenta Ujedinjene Kraljevine Velike Britanije i Sjeverne Irske u sastavu: grof Dundee (Dom lordova), barunica Linklater of Butterstone (Dom lordova), barunica Eccles of Moulton (Dom lordova), lord John Sewel (Dom lordova), Jeffrey Donaldson (Zastupnički dom).

Britanski su parlamentarci stigli u prijateljski posjet Sveučilištu u Rijeci u svrhu jačanja akademskih veza i poticanje suradnje između Sveučilišta u Rijeci i britanskih sveučilišta. Britanski su parlamentarci obišli dio Kampusa, razgledali objekt prehrane, te je bio upriličen razgled s krova. Uz prigodan domjenak u restoranu „Kampus“ se raspravljalo u daljnjoj akademskoj suradnji između Sveučilišta u Rijeci i potencijalnih engleskih visokoškolskih institucija.
 
 
 

Opća uredba europskog parlamenta i vijeća

Ove stranice koriste kolačiće kako bi osigurale bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost. Ako se slažete s korištenjem kolačića kliknite 'Slažem se'.

Više o kolačićima
Više o privatnosti
Pogledajte uredbu (EU) 2016/679 europskog parlamenta i vijeća

EU Cookie Directive plugin by www.channeldigital.co.uk